Φαβορί λόγω ονόματος…

Ρωσία – Ισλανδία (25/03/2021, 19:00) Euro – U21 2021-Τελική φάση (1η αγωνιστική ομίλων)

Η απόδοση του άσσου της Ρωσίας στο αποψινό ματς με την Ισλανδία στο Γκιόρ της Ουγγαρίας δεν λογαριάζει και τόσο πολύ τους φιλοξενούμενους. Κακώς κατά τη δική μας άποψη, αφού οι Ρώσοι δεν είναι δα και κάποιο μεγαθήριο στις μικρές ηλικίες και μετά το 2000 αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που πάνε σε τελική φάση Euro 2021. Πριν απ’ αυτές τις δύο συμμετοχές είχαν πάρει το κύπελλο το μακρινό 1990. Σημαντική απουσία είναι αυτή του βασικού γκολκίπερ Σαφόνοφ.

Την ίδια ώρα η Ισλανδία δίνει μόλις για δεύτερη φορά την ιστορία της το παρών σε τελική φάση και πάει να το… διασκεδάσει. Έχει αποκτήσει υπόσταση στο διεθνές προσκήνιο και στα τελευταία επτά παιχνίδια έχασε μόνο από την πολύ ισχυρή Ιταλία, ενώ στα τελευταία πέντε της σκοράρει ανελλιπώς. Με δεδομένο ότι στον όμιλο υπάρχουν Γαλλία και Δανία (παίζουν την ίδια ώρα) γνωρίζει καλά ότι αν θέλει να έχει ελπίδες πρέπει να κερδίσει σήμερα τη Ρωσία.

Λόγω ονόματος φαβορί η Ρωσία. Η Ισλανδία έχει το εύκολο γκολ και το αμφίσκορο είναι καλή περίπτωση στο 1,90 της Stoiximan.