Consigliere: «Επίδομα» 479€ σε 21 μέρες!

Il Consigliere. O συμβουλάτορας. Ο άνθρωπος του Capo, το δεξί του χέρι. Ο «διαχειριστής» του Συνδικάτου, αυτός που βάζει όλα τα πράγματα στη θέση τους, που κανονίζει όλες τις δουλειές. Τι νομίζετε, ότι το δικό μας «Συνδικάτο» δεν έχει Consigliere;

Ανάμεσα στις αρμοδιότητες του Consigliere είναι και ο απολογισμός. Η αναφορά που δίνει στον capo για το «πώς πήγαν οι δουλειές». Τι έβγαλε το Συνδικάτο, δηλαδή, σ’ ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.  Άλλες φορές ο consigliere παρουσιάζεται με χαμόγελο. Συγκρατημένο μεν, αλλά χαμόγελο. Άλλες φορές είναι σκυθρωπός. Έτσι είναι τα Συνδικάτα.

Αυτή τη φορά είναι από τις χαμογελαστές. Αυτή η Δευτέρα είναι κομβική, γιατί είναι και αρχή της εβδομάδας και αρχή του μήνα.

Πόσες τράπεζες δίνουν επιτόκιο 17,36%;

Ο Ιανουάριος, λοιπόν, έκλεισε με κέρδη. Μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα του Συνδικάτου. Κερδίσαμε 479,1€ με yield 17,36%. Συνολικά δόθηκαν 120 επιλογές, με μέση απόδοση κάθε επιλογής το 2,32. Αλήθεια, ξέρετε πολλές τράπεζες που δίνουν μηνιαίο επιτόκιο 17,36%;

Γιατί επιμένω στο επιτόκιο; Διότι τα ποσά που παίζει ο καθένας είναι διαφορετικά. Από την αρχή στο «Συνδικάτο» αποφασίσαμε να μην υιοθετήσουμε καμία από τις γνωστές τακτικές, που διαβάζετε αλλού. Την τακτική των μονάδων, δηλαδή, ή την τακτική των μεγάλων ποσών (π.χ. ποντάρισμα 100€ το ματς ή και 200€ το ματς). Δεν θέλουμε να προκαλέσουμε. Στο κάτω-κάτω, πόσοι είναι αυτοί που μπορούν σήμερα να παίζουν κατοστάρικα και διακοσάρικα σ’ ένα ματς; Ελάχιστοι. Εμάς μας ενδιαφέρει ο απλός, ο καθημερινός παίκτης, που ποντάρει τα λίγα που του περισσεύουν από τις υποχρεώσεις του.

Καταλήξαμε σε «ανθρώπινα» ποσά. Που μπορεί να «αντέξει» ο καθένας, ο οποίος ασχολείται με το στοίχημα. Και βάσει αυτών των ποσών, σε 21 μέρες κερδίσαμε σχεδόν ένα κρατικό μηναίο επίδομα! Καθόλου άσχημα.

Τι σας είχαμε, λοιπόν, αυτό το μήνα; Απόδοση 4,20 στο Λυών-Μπορντό. Απόδοση 4,00 στο Αλκογιάνο-Αθλέτικ Μπιλμάο. Συνολικά 9/13 επιλογές στη “δική μας” ελληνική Super League, με κέρδος 261,4€. Κι ένα φοβερό φινάλε μήνα, με 19 νίκες-4 ήττες (συν 2 “επιστροφές χρημάτων” και 2 αναβολές) στα τελευταία 27 ματς!

Η δουλειά του Consigliere, βέβαια, είναι και να «προσγειώνει». Για να κερδίζεις κάθε μήνα χρειάζεται δουλειά. Βοηθάει και η τύχη, αναπόφευκτα. Αλλά αν είσαι καλός και δουλεύεις πολύ, θα ανταμειφθείς. Και στο στοίχημα το ίδιο ισχύει. Το’ χουμε διαπιστώσει χρόνια τώρα. Μην πανηγυρίζουμε, λοιπόν. Ο σωστός Consigliere σκέφτεται πώς τα 479,1€ που παντελονιάσαμε τον Ιανουάριο θα γίνουν… 579,1€ και παραπάνω τον Φεβρουάριο.

Κέρδη και από τις “Ειδήσεις”!

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι κερδοφόρες ήταν και οι Ειδήσεις μας. Το’ χετε καταλάβει, ότι οι δικές μας Ειδήσεις δεν είναι σαν τις άλλες. Δεν γράφουμε ό,τι να’ ναι. Γράφουμε μόνο ό,τι (θεωρούμε πως) οδηγεί σε σημείο, σε επιλογή. Και δεν διστάζουμε να το προτείνουμε, με συγκεκριμένη απόδοση και σε συγκεκριμένη εταιρεία. Όπως και τα picks μας, που «μετράνε» στο ταμείο του Συνδικάτου. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στον κόσμο όλο.

Από τις 9/1, που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, μέχρι το βράδυ της Κυριακής 31/1, προτείναμε 175 διαφορετικές επιλογές μέσω των Ειδήσεων. Οι 79 απ’ αυτές επιβεβαιώθηκαν και το συνολικό μας yield ήταν 5,49%.

Με χαρά, λοιπόν, διαπιστώνουμε ότι δεν διαβάζετε μόνο τις επιλογές του «Συνδικάτου», αλλά και τις «Ειδήσεις» μας. Αυτό είναι το μυστικό. Η σφαιρική ενημέρωση.

“Βγαίνουν” στο παιχνίδι οι αναλύσεις

Ο Consigliere, επίσης, δεν κάνει μόνο λογιστική ανάλυση. Αλλά και ποιοτική. Πρωτίστως, βέβαια, μας ενδιαφέρει το ταμείο. Αλλά για να είναι το ταμείο συν, πρέπει και οι επιλογές να είναι σωστές. Δεν μπορούμε να μπούμε εμείς μέσα στο χορτάρι να βάλουμε γκολ, ούτε στο παρκέ να βάλουμε καλάθι, ούτε στο κορτ να τελειώσουμε τον πόντο. Θέλουμε, όμως, ΟΛΕΣ οι αναλύσεις μας να «βγαίνουν» στο γήπεδο.

Εκεί είναι το μυστικό. Το αν επιβεβαιωθούν ή όχι είναι θέμα ΤΥΧΗΣ. Το να έχει, όμως, το ματς τη μορφή που σκέφτηκες είναι θέμα ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. Αυτή την ικανότητα καταθέτουμε κάθε μέρα. Κρινόμαστε ΚΑΙ απ’ αυτήν, όχι μόνο από τα λεφτά που αβγαταίνουν στον λογαριασμό μας.

Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε σε όλα μαζί μας. Μπορείτε, όμως, να πάρετε ιδέες. Να εκμεταλλευθείτε ότι βρίσκετε μαζεμένα σ’ ένα site τα καλύτερα της ημέρας. Μέσα σε λίγα λεπτά να βρείτε μερικά σημεία που να αξίζουν. Και είτε να ακολουθήσετε, είτε να σκεφτείτε λίγο παραπάνω τις επιλογές σας.

Το ραντεβού μας θα είναι συχνό. Μακάρι κάθε φορά με χαμόγελο. Arrivederci!