Επιβάλλει τον «νόμο» της στην έδρα της

Καλαμάτα – Καλλιθέα (13/06/2021, 01:00) Ελλάδα Φούτμπολ Λιγκ

Η Καλαμάτα και η Καλλιθέα θα τεθούν αντιμέτωπες στο ντέρμπι κορυφής.

Η μεσσηνιακή ομάδα προέρχεται από ισοπαλία 2-2 στη Νίκη Βόλου. Παραμένει πρώτη στην κατάταξη, στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο και τη Ρόδο.

Στην έδρα της είναι εντυπωσιακή. Καταγράφει έξι νίκες και μία ισοπαλία (με τη Νίκη Βόλου), ενώ σε κανένα ματς δεν δέχθηκε γκολ! Ο συνολικός απολογισμός της σε τέρματα είναι 9-0!

Ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Υστερεί εκτός έδρας

Στην αντίπερα όχθη, η Καλλιθέα επιβλήθηκε 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη με μεγάλη δυσκολία και χωρίς να πιάσει καλή απόδοση. Η αθηναϊκή ομάδα προερχόταν από δύο ήττες. Παράλληλα, έχει χάσει τα τρία τελευταία ματς ως φιλοξενούμενη.

Η Καλλιθέα διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα με είκοσι γκολ σε δεκαπέντε αναμετρήσεις. Πλέον, όμως, πορεύεται χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Μαρουκάκη (έξι γκολ), ο οποίος είναι τραυματίας.

Στον πρώτο γύρο, η Καλλιθέα έγινε η πρώτη ομάδα που σκόραρε σε βάρος της Καλαμάτας και η πρώτη που τη νίκησε, με 2-1. Στην Καλαμάτα θα παίξουν για πρώτη φορά από το Μάρτιο του 2009, όταν η «μαύρη θύελλα» είχε νικήσει 2-0.

Η Καλαμάτα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην έδρα της, την οποία αξιοποιεί. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και απέναντι στην Καλλιθέα, που χωρίς τον Μαρουκάκη είναι σαφέστατα λιγότερο επικίνδυνη. Στο 1,90 ο «άσσος» από την bet365.