Χαμηλά ο «άσσος», στροφή στα γκολ

Ρασίνγκ Κλουμπ – Σπόρτινγκ Κριστάλ (30/04/2021, 01:00) Κόπα Λιμπερταδόρες

Δεύτερη αγωνιστική στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες και η Ρασίνγκ από την Αργεντινή θα υποδεχθεί τη Σπόρτινγκ Κριστάλ από το Περού.

Η Ρασίνγκ απέσπασε 1-1 στη Ρεντίστας στην πρεμιέρα της στους ομίλους, βρίσκοντας γκολ ισοφάρισης στο 89’ και ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες (από το 82’). Με τέρμα στο τέλος πήρε τη νίκη στον κυριακάτικο αγώνα του Πρωταθλήματος Αργεντινής κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε (2-1). Είναι πέμπτη στην κατάταξη έπειτα από έντεκα αγωνιστικές.

Το κλίμα στις τάξεις της δεν είναι το καλύτερο δυνατό καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στον τεχνικό Χουάν Πίτσι και ορισμένους παίκτες έχουν διαρραγεί.

Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ήταν αμφίσκορα.

Στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπολογίζονται ο Ρόχας (α, 9/0), ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο τιμωρημένος Σιγκάλι (α, 7/0) και οι Τσανκαλάι (ε, 11/3), Πιγιούδ (α, 4/0) λόγω τραυματισμού.

Προέρχεται από νίκη σε κλάσικο

Στην αντίπερα όχθη, η Κριστάλ απογοήτευσε στην πρώτη ημέρα των ομίλων καθώς έχασε 0-3 από τη σαφώς ανώτερη Σάο Πάολο. Πάντως, λίγες ημέρες αργότερα κέρδισε 1-0 το κλασικό ντέρμπι στην Ουνιβερσιτάριο. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς για το Πρωτάθλημα στο Περού.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Αργεντινή πλήρεις μιας και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς.

Φαβορί η Ρασίνγκ αλλά η απόδοση είναι πολύ χαμηλά. Εντούτοις, καλή επιλογή φαίνεται να αποτελεί το γκολ – γκολ. Οι γηπεδούχοι λογικά θα βρουν δίχτυα αλλά και η ομάδα από το Περού διακρίνεται για την παραγωγικότητά της και μπορεί να σκοράρει. Άλλωστε, οι αντίπαλοί τους δυσκολεύονται στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο 1,91 από την bwin.