Δεν… ξεφεύγουν στα παιχνίδια τους

Γουότερφορντ – Μποέμιανς (16/04/2021, 19:45) Ιρλανδία Πρέμιερ

Η αναμέτρηση της Γουότερφορντ με την Μποέμιανς ανοίγει την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι λύγισαν με 2-1 στη Φιν Χαρπς, από την οποία δέχθηκαν το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Ήταν η τρίτη ήττα τους σε τέσσερις αναμετρήσεις (στις τρεις έπαιξαν εκτός). Πάντως, είχε προηγηθεί η νίκη στη έδρα της Ντέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία πρόσφατα ματς της ομάδας του Κέβιν Σίντι ολοκληρώθηκαν με 2-1. Σε κανένα από τα τέσσερα δεν κράτησε το μηδέν.

Από την αποψινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μπρέναν (μ, 3/1), όπως και ο Κάβαναχ (ε, 2/1), ο οποίος παραμένει τραυματίας.

Πρώτη νίκη

Στην αντίπερα όχθη, η Μποέμιανς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ντάνταλκ και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη. Στα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν είχε αποσπάσει έναν πόντο.

«Δεν μπήκαμε καλά στο Πρωτάθλημα αλλά η νίκη στην Ντάνταλκ ήταν τεράστια για εμάς και πιστεύω ότι θα αποτελέσει νέα αρχή», είπε ο μέσος Άλι Κουτ.

Οι τρεις από τους τέσσερις αγώνες της Μποέμιανς, που απόψε θα παραταχθεί πλήρης, ολοκληρώθηκαν με 0-1 γκολ.

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων είναι «κλειστά» και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε. Με δεδομένο ότι μπορούν αμφότερες να σκοράρουν –αλλά με… μέτρο όπως προκύπτει από τα έως τώρα πεπραγμένα τους-  η επιλογή των 2-3 γκολ δείχνει να έχει λογική. Στο 1,95 από το Stoiximan.