Το… θαύμα δεν είναι τόσο μακρινό

Νάσιοναλ Ποτοσί – Γκουαμπίρα (08/04/2021, 01:15) Κόπα Σουνταμερικάνα

Ο βολιβιανός εμφύλιος ανάμεσα στην Νάσιοναλ Ποτοσί και την Γκουαμπίρα μπαίνει στο στόχαστρο για απόψε. Οι γηπεδούχοι πάνε για το θαύμα μετά την ήττα με 1-4 από το πρώτο ματς, ενώ η Γκουαμπίρα θέλει να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και να προκριθεί εκείνη.

Όπως και να’ χει στο πρώτο παιχνίδι τα πάντα στράβωσαν για την Ποτοσί με τα τρία γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν το 1-1. Θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα, αλλά με όπλο το υψόμετρο των 4.090 μέτρων απόψε η Νάσιοναλ θα προσπαθήσει να τα καταφέρει.

Φοβερή παράδοση  

Άλλωστε ιστορικά δεν δίνει ούτε ισοπαλία εντός έδρας (11-0-0) στην Γκουαμπίρα που παρά το γεγονός ότι είναι ομάδα της Βολιβίας δεν είναι και τόσο εξοικειωμένη σε έδρες με υψόμετρο.  Η Γκουαμπίρα από την πλευρά της θα προσπαθήσει να κάνει υπομονετικό παιχνίδι έχοντας το 4-1 ως παρακαταθήκη, αλλά πόσο θα αντέξει;

Σε χαμηλά επίπεδα ο άσσος, αλλά τον ανεβάζουμε με το ασιατικό χάντικαπ στο -1 (σε περίπτωση νίκης της Νάσιοναλ με ένα γκολ παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω). Το θαύμα δεν είναι τόσο μακριά όσο θέλει να μας πει το σκορ του πρώτου ματς. Η συγκεκριμένη επιλογή (άσσος στο -1) παίζεται στο 1.95 στην Stoiximan.