Εδώ και τώρα νίκη…

Αλμπαθέτε – Καστεγιόν (31/03/2021, 2021) Ισπανία 2η κατηγορία

Σε δεινή θέση έχουν περιέλθει Αλμπαθέτε και Καστεγιόν και η νίκη στο αποψινό μεταξύ τους μοιάζει… βάλσαμο εν όψει της συνέχειας. Τόσο η «Άλμπα», όσο και οι φιλοξενούμενοι καίγονται για το τρίποντο και ενδεχομένως οι αποδόσεις των γκολ να μην υπολογίζονται και τόσο καλά από τους μπουκ.   

Απογοήτευση από το προηγούμενο

Βέβαια οι γηπεδούχοι «κουβαλούν» απογοήτευση από τον τρόπο που έχασαν από την Χιρόνα στο προηγούμενο (1-2 με γκολ στο 92’ και στο 95’), αλλά θα πρέπει να τα δώσουν όλα σε αυτό το ματς πριν ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά όμως απέναντι στην δύσκολη Εσπανιόλ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Είναι λίγο αλλοπρόσαλλη η Αλμπαθέτε. Έχει δείξει κάποιες φορές χαρακτήρα, όμως όσο περνάει ο καιρός πρέπει να κάνει νίκες εφόσον θέλει να σωθεί.

Με πέντε over στα τελευταία επτά

Η Καστεγιόν από την πλευρά της ξεκίνησε ιδανικά απέναντι στην Εσπανιόλ με γκολ που προήλθε από πέναλτι στο 13’. Δεν άντεξε περισσότερο από μισή ώρα. Ισοφαρίστηκε στο 32’ και τρία λεπτά αργότερα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του αριστερού μπακ Ιντιας. Εκεί ουσιαστικά έχασε το ματς δεχόμενη άλλα δύο γκολ στο 42’ και στο 49’. Εκτός έδρας δεν έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε, αλλά η ανάγκη που έχει για βαθμούς ίσως την προτρέψει απόψε να βγει μπροστά. Μάλιστα στα επτά τελευταία της έχει πέντε over.

Έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι όπου ένα γκολ θα ανοίξει κατά κάποιον τρόπο την αναμέτρηση. Τα 2-4 γκολ πληρώνουν 1,85 στη netbet.