Ποτέ διπλό στη Σεβίλλη

Σεβίλλη – Έλτσε (17/3/2021, 20:00), Ισπανία Λα Λίγκα

Σε εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής, η Σεβίλλη περιμένει την Έλτσε.

Με στόχο την εκδίκηση

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η μοίρα και το πρόγραμμα τα έφεραν έτσι ώστε να αναμετρηθούν πρώτα στο πλαίσιο του Β’ γύρου.

Συγκεκριμένα, στις 6 Μαρτίου η Έλτσε επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Σεβίλλης κι έσπασε την αρνητική παράδοση που την ήθελε να μην μπορεί να κερδίσει τους «νερβιονένσες» σε επίπεδο πρωταθλήματος από το 1977!

Τώρα, οι «ιλιθιτάνος» έχουν μπροστά μία ακόμα κάκιστη παράδοση που θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν: αυτή που τους θέλει να μην έχουν νικήσει ποτέ στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος (7 ισοπαλίες, 14 ήττες)!

Από την άλλη, η ομάδα του Λοπετέγι έβγαλε αντίδραση και πήρε το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με την Μπέτις (1-0 εντός) με μια αρκετά αποτελεσματική εμφάνιση και κρατάει στα χέρια της την 4η θέση.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει δύο απουσίες, καθώς θα λείψουν ο βασικός στόπερ Κάρλος (23/1) και ο χρήσιμος χαφ Χορντάν (25/1).

Η λογική λέει ότι η Σεβίλλη θα είναι υποψιασμένη και αρκετά προσεκτική από το προ δεκαημέρου πάθημα. Σε αυτή τη λογική ο συνδυασμός άσσου και under 3,5 σε απόδοση 2,00 στη Novibet.