Οι «ζέβρες» τρέχουν και δε φτάνουν

Οι «ζέβρες» τρέχουν και δε φτάνουν

Σαρλερουά – Σεντ Τρούιντεν (05/03/2021, 21:45) Βέλγιο Ζούπιλερ Λιγκ

Τα λόγια τα μεγάλα φαίνεται πως τελείωσαν για τη Σαρλερουά, που άλλα πίστευε και άλλα πράττει μέχρι στιγμής. Οι «ζέβρες» τρέχουν και δε φτάνουν.

«Το κέρμα πλέον είναι από την αντίθετη πλευρά. Δε σκεφτόμαστε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ τίτλου, αλλά μόνο τον επόμενο αγώνα, τόνισε το τεχνικός των γηπεδούχων Μπελόσινε. Λίγο αργά κατάλαβε πως οι μεγαλοστομίες δεν βοήθησαν τη ομάδα του και πιθανότατα, αυτό να αποτελέσει μία νέα αρχή.

Οι «ζέβρες» τρέχουν και δε φτάνουν

Η Σαρλερουά με 1-3-6 βρίσκεται σε συνεχή καθοδική πορεία. Φιγουράρει στην 11η θέση της βαθμολογίας. Δεν βρίσκεται μακριά από την οκτάδα και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δείχνει να χρειάζεται περισσότερο από ποτέ το παιχνίδι.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται όμως και η αντίπαλός της. Ξαφνικά έχει μπλέξει σε μπελάδες παραμονής, καθώς συμπλήρωσε μία τετράδα αγώνων χωρίς νίκη (0-1-3). «Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από την πρόσφατη συγκομιδή βαθμών. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να βρούμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε», είπε με αρκετή δόση αισιοδοξίας ο έμπειρος τεχνικός Μάες.

Αμφότερες έχουν πάρει τον… κακό το δρόμο και την εύκολη ζωή. Οι γηπεδούχοι με νίκη σήμερα μπαίνουν στο «κόλπο» για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. «Άσσος» με 2,30 στη Novibet.