Η κόντρα που έγινε γκράφιτι

Η κόντρα που έγινε γκράφιτι

«Πρόσωπο με πρόσωπο, καρδιά με καρδιά. Μιλάνο» λέει το γκράφιτι που δημιουργήθηκε κάτω από την Curva Sad του «Σαν Σίρο». Σκοπός του, να υποδεχτεί το ντέρμπι Μίλαν – Ίντερ της ερχόμενης Κυριακής. Η κόντρα που έγινε γκράφιτι, ανάμεσα σε Λουκάκου και Ιμπραίμοβιτς.

Μόνο η τέχνη μπορεί να δώσει σε όλο της το μεγαλείο τα ανθρώπινα συναισθήματα. Η γεμάτη ένταση κοκορομαχία του Σουηδού με τον Βέλγο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, θα μείνει για χρόνια χαραγμένη στη μνήμη όλων των φιλάθλων.

Η κόντρα που έγινε γκράφιτι

Street art λοιπών έξω από το «Σαν Σίρο» προς τιμήν των δύο… μονομάχων. Πουσάρισμα ενόψει της τιτανομαχίας των δύο πρώτων του βαθμολογικού πίνακα. Μετά την αναπάντεχη ήττα της Μίλαν από τη Σπέτσια η μισητή συμπολίτισα πέρασε στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά. Αυτή η μάχη δε θα κρίνει απόλυτα το πρωτάθλημα, όμως οι «γηπεδούχοι» ζητάνε άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο στο 97’.

Επίσης δεν ξεχνάνε και την… καζούρα στο λογαριασμό του τουίτερ της Ίντερ, όπου διακωμώδησαν το χτύπημα φάουλ του Έρικσεν, αφιερωμένο στο τελικό του Super Bowl!