Στην κορυφή με δύο γκέλες

Μπεσίκτας-Κόνιασπορ (7/2/2021,18:00) Τουρκία Σούπερλιγκ

Το τουρκικό ποδόσφαιρο βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική συγκυρία. Είναι η πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια που στον δεύτερο γύρο της Σούπερλιγκ οι τρεις «μεγάλες» της Πόλης μπορούν να βρεθούν ισόβαθμες στη βαθμολογία! Αν η Μπεσίκτας νικήσει την Κόνιασπορ, θα ισοβαθμήσουν στους 48 βαθμούς, μάλιστα με ακριβώς ίδιο ρεκόρ (15-3-5)!

Το κίνητρο είναι μεγάλο για τη Μπεσίκτας, η οποία έρχεται από δύο γκέλες, κι όμως με ένα τρίποντο σ’ ένα θεωρητικά βατό ματς μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή. Η Μπεσίκτας ηττήθηκε εντός από την Τραμπζόνσπορ την περασμένη Κυριακή. Την Τετάρτη έμεινε στο 1-1 με την Αντάλιασπορ, αν κι έπαιξε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο 20λεπτο.

Πίεση για αποτέλεσμα στην Κόνια

Όσο για την Κόνιασπορ, ο Ισμαϊλ Καρτάλ έχει οπωσδήποτε κίνητρο. Από την εμφάνιση της ομάδας θα κριθούν πολλά για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας. Μετά τα δύο συνεχόμενα 0-0 σε μία εβδομάδα (μάλιστα εντός, με Αντάλιασπορ και Γκεντσλερμπιρλίγκι) υπάρχει πίεση για αποτέλεσμα. Η απόσταση από την ουρά μειώνεται επικίνδυνα. Η φοβερή εμφάνιση και νίκη επί της Γαλατά (4-3) στις 5/1 έχει «ξεφτίσει», καθώς από τότε η ομάδα μετράει 0-2-3 ρεκόρ.

Ο συνδυασμός νίκης της Μπεσίκτας και over 2,5 γκολ πληρώνει 2,30 στη bet365.