Χεορχίνα Ροντρίγκες: Η ζωή μου με τον Ρονάλντο

ζωή

Σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις μέσω της σειράς που θα κυκλοφορήσει το Netflx, έκανε η Χεορχίνα Ροντρίγκες για τη ζωή της με τον Ρονάλντο.

Είναι από τα πιο διάσημα και… καυτά ζευγάρια στο χώρο του αθλητισμού και της σόου μπιζ. Έχουν εκατομμύρια θαυμαστές που τους παρακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Η σύντροφος του CR7 δεν κρύβει πως όλα αυτά φαίνονται σαν παραμύθι. Αναλογιζόμενη πάντα τη ζωή της πριν γνωρίσει τον Πορτογάλο σταρ.

Η ζωή μου με τον Ρονάλντο

«Κοιμόμουν σε μία αποθήκη. Όταν γνώρισα τον Ρονάλντο άλλαξε η ζωή μου» ήταν από τα πρώτα λόγια του μοντέλου στη σειρά του του Netflix με τίτλο «Είμαι η Χεορχίνα». Μάλιστα, δε δίστασε να δώσει στη δημοσιότητα φοβερές λεπτομέρειες για την αρχική γνωριμία τους.

«Πήγαινα με λεωφορείο στη δουλειά, σε κατάστημα Gucci που εργαζόμουν και ερχόταν και με έπαιρνε ο Ρονάλντο με την Bugatti. Από εκεί που πουλούσα είδη πολυτελείας, έφτασα να τα φοράω στο κόκκινο χαλί. Έχω εκατομμύρια ακόλουθους και είμαι η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο», τόνισε η Χεορχίνα, η οποία αποκάλυψε εντυπωσιακό περιστατικό από την πρώτη επίσκεψή της στο σπίτι του Ρονάλντο.

«Την πρώτη φορά που πήγα στο σπίτι του Κριστιάνο, χάθηκα ψάχνοντας την κουζίνα. Μερικές φορές χρειαζόμουν μισή ώρα μέχρι να επιστρέψω στο καθιστικό επειδή δεν ήξερα το δρόμο.

Ήταν τόσο μεγάλο το σπίτι του. Μου πήρε έξι μήνες μέχρι να καταλάβω πού βρίσκονταν όλα τα δωμάτια και πώς ήταν η διαρρύθμιση του σπιτιού».

Αξίζει να σημειωθεί πως το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-21 που ο Πορτογάλος ήταν παίκτης της Γιουβέντους. Με τη σύντροφό του να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το Τορίνο όπου έμεναν τότε.