«Παρών» ο Ντε Μπρόινε στη Σίτι, ταλαιπωρημένη η Βίλα

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα (20/01/2021, 20:00), Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Ακόμα ένα βήμα προς την κορυφή θα επιχειρήσει να κάνει η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Σίτι, υποδεχόμενη στις 20:00 την Άστον Βίλα που ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό.

Οι «πολίτες», οι οποίοι μετρούν 8 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά είναι αήττητοι εδώ και 15 παιχνίδια, φαίνεται ότι θα έχουν διαθέσιμο το… μαέστρο τους, Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος μέσος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας την Κυριακή, όμως το ξεπέρασε και θα ηγηθεί των… στρατευμάτων του Πεπ Γκουαρντιόλα, που στερείται τους Λαπόρτ (στόπερ) και Αγουέρο (φορ).

Εννέα κρούσματα, 10 σερί ήττες

Την ίδια στιγμή, η Άστον Βίλα «γλύφει τις πληγές» που της άφησε ο κορωνοϊός. Ο Ντιν Σμιθ αποκάλυψε ότι εννέα ήταν οι ποδοσφαιριστές των «χωριατών» που «χτυπήθηκαν» από τον ιό, δίχως να τους κατονομάσει. Ομολόγησε, όμως, ότι η σύνθεση της ομάδας του θα επηρεαστεί σημαντικά.

Έτσι, το έργο των φιλοξενούμενων γίνεται ακόμα πιο δύσκολο σε ένα γήπεδο που αποτελεί… κρανίου τόπο. Οι «χωριάτες» μετρούν 10 διαδοχικές ήττες στο «Έτιχαντ» στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ με συνολικό σκορ 33-4!

Η Σίτι είναι… φουριόζα και είναι το ακλόνητο φαβορί για τους τρεις βαθμούς. Με τη Βίλα σαφώς επηρεασμένη από την πανδημία και με παράδοση αποκαρδιωτικών εμφανίσεων στο «Έτιχαντ», το combo «1 & Over 3,5», που τιμάται στο 2,62 στην Bet365, αποτελεί προσιτή επιλογή.