Ο Χάαλαντ, οι συζητήσεις Ραϊόλα με Σίτι και οι… φέτες 

Οι συζητήσεις Ραϊόλα με Σίτι

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, βρίσκεται στο προσκήνιο από το περασμένο καλοκαίρι. Οι διοικούντες την Ντόρτμουντ, κατάφεραν να τον διατηρήσουν και τη φετινή σεζόν στο ρόστερ τους. Ξέρουν όμως, ότι στο τέλος της σεζόν, ο Νορβηγός επιθετικός θα έχει νέο σταθμό στην καριέρα του. 

Σύμφωνα, με τη «TimesSport», οι Πολίτες έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Ιταλό μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα. Μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα τις διαπραγματεύσεις. Δεν αποκλείεται να γίνουν μέσα στον Ιανουάριο, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 

Οι συζητήσεις Ραϊόλα με Σίτι

Ο Ραϊόλα ζητά συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Εφόσον εκπληρωθεί, θα καταστήσει τον επιθετικό της Ντόρτμουντ τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Το θέμα είναι αν η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να διαθέσει αυτό το ποσό. 

Στο παιχνίδι είναι και η Μπαρτσελόνα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του, όμως οι «Πολίτες», έχουν τον πρώτο λόγο. 

Ο Νορβηγός επιθετικός λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε με την εθνική ομάδα. Βρίσκεται στη Μαρμπέγια της Ισπανίας όπου κάνει την αποθεραπεία του, αλλά και εκγύμναση για να γυρίσει σε καλύτερη κατάσταση. 

Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία, να ποστάρει στο λογαριαμό του στο instagram, πόσο σκληρά δουλεύει έχοντας κάνει τρομερό σώμα. Πόζαρε δείχνοντας τους κοιλιακούς βαδίζοντας στα χνάρια του Ρονάλτο.