Παραγωγικές επιθέσεις, αναξιόπιστα μετόπισθεν

Ιντερνασιονάλ – Παλμέιρας (01/07/2021, 02:00) Βραζιλία Σέριε Α

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ της Ιντερνασιονάλ και της Παλμέιρας, δυο εκ των πιο ποιοτικών ομάδων στο Πρωτάθλημα.

Η Ιντερνασιονάλ προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην Αμέρικα Μινέιρο. Έμεινε μεν αήττητη για τρίτο παιχνίδι αλλά οι δύο νίκες σε σύνολο επτά αγώνων έχουν προκαλέσει προβληματισμό.

Τα πέντε από τα επτά ματς ήταν αμφίσκορα, γεγονός που καταδεικνύει ότι είναι αξιόλογη μπροστά, αμυντικά όμως δεν τα πάει καλά.

Στον αγωνιστικό τομέα, εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι Βιδάλ (ε, 6/1), Φερνάντες (τ). Αντίθετα, θα λείψουν ο τιμωρημένος ο Ριμπέιρο (α, 5/0), ο διεθνής Παλάσιος (ε, 1/0) και οι τραυματίες Γκάμπριελ (μ, 4/0), Τάισον (μ, 3/0), Μολέδο (α), Μόισες (α, 3/0), Γκερέρο (ε).

Η Παλμέιρας επιβλήθηκε 3-2 της Μπαΐα σε συγκλονιστικό ματς. Πέτυχε το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις, ήταν και τυχερή αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια.

Τρίτο «τρίποντο» σε τέσσερις αναμετρήσεις αλλά δίχως οι εμφανίσεις να είναι πειστικές. Οι πέντε από τις έξι τελευταίες ήταν Over και αμφίσκορες.

Απόντες θα είναι οι διεθνείς Γουέβερτον (τ, 1/0), Βίνια (α, 1/0), Γκόμεζ (α, 1/0), ο τραυματίας ο Βερόν (ε), εκτός και ο Εστέβες (α, 1/0).

Εκτιμάται ότι το παιχνίδι μπορεί να έχει γκολ εκατέρωθεν. Τόσο η Ιντερνασιονάλ όσο και η Παλμέιρας είναι ομάδες με επιθετικές αρετές αλλά και ανασταλτικές αδυναμίες. Ως εκ τούτου, το αμφίσκορο του 1,91 στον Stoiximan, δείχνει επιλογή με λογική.