Συνελήφθη ο Μπισουμά για σεξουαλική κακοποίηση

Ο 25χρονος μέσος Ιβ Μπισουμά της Μπράιτον, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο μέσος των «γλάρων» από την Ακτή Ελεφαντοστού, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αγγλική δικαιοσύνη. Ο λόγος; Συνελήφθη μετά από επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Μπισουμά συνελήφθη μετά από καταγγελία, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης. Εκτός από τον παίκτη της Μπράιτον, η αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη ενός ακόμα, περίπου 40

Όσον αφορά στη Μπράιτον η ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Μπράιτον και η Χόουβ Άλμπιον γνωρίζουν ότι ένας παίκτης της βοηθά την αστυνομία στη διερεύνηση ενός φερόμενου αδικήματος. Τα θέματα υπόκεινται σε νομική διαδικασία. Επομένως ο σύλλογος δεν μπορεί να κάνει περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή».

Σεξουαλική κακοποίηση

Η αστυνομία του Σάσεξ επιβεβαίωσε τη σύλληψη: «Δύο άνδρες συνελήφθησαν αφού μια γυναίκα ανέφερε σεξουαλική επίθεση σε χώρο στο Μπράιτον, τα ξημερώματα της Τετάρτης (06 Οκτωβρίου). Ένας άνδρας στα 40 του και ένας άνδρας στα 25 του, και οι δύο από το Μπράιτον, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για σεξουαλική επίθεση και παραμένουν υπό κράτηση αυτή την ώρα. Το θύμα λαμβάνει ειδική υποστήριξη από αξιωματικούς».