Αναβολές και φουλ του… άσσου στην Α’ Ισπανίας

Με δύο ματς λιγότερα θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού προέκυψαν αναβολές λόγω εθνικών ομάδων.

Πρόβλημα οι λατινοαμερικάνοι διεθνείς

Συγκεκριμένα, μετατέθηκαν για άλλες ημερομηνίες (δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα) η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και η συνάντηση της Γρανάδα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Λος Κάρμενες».

Ο λόγος είναι φυσικά ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές των συλλόγων της πρωτεύουσας είχαν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες της Λατινικής Αμερικής και θα αργήσουν να επιστρέψουν. Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στη διακοπή του Σεπτεμβρίου με τα ματς Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ-Αλαβές, τα οποία είχαν αναβληθεί.

Έτσι, οι δύο ομάδες της Μαδρίτης θα έχουν περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν για τα πολύ σημαντικά ευρωπαϊκά ματς που έχουν μεσοβδόμαδα, με Σαχτάρ Ντόνετσκ εκτός η Ρεάλ και με Λίβερπουλ εντός η Ατλέτικο.

Φουλ του άσσου

Από ‘κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη (8η) αγωνιστική της Α’ Ισπανίας ολοκληρώθηκε χωρίς διπλό (8 άσσοι, 2 ισοπαλίες). Μάλιστα, 8 παιχνίδια εξ αυτών δεν σκόραραν οι φιλοξενούμενοι. Γενικά, στις δύο τελευταίες «στροφές» της Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει εμφανιστεί μόλις ένα διπλό (15 άσσοι, 4 ισοπαλίες).