Αναβολή για το Ατρομήτος – Βόλος

Αναβολή

Σε διψήφιο αριθμό έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού στον Ατρόμητο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή του αυριανού (5/1) αγώνας κόντρα στο Βόλο.

Στη Superleague γίνεται χαμός. Μετά την αναβολή του ματς ανάμεσα στον Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, έχουμε και αυτή για την ομάδα του Περιστερίου με το Βόλο.

Αναβολή

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε σήμερα το πρώι (4/1) ότι τα κρούσματα covid έφτασαν συνολικά τα 11. Ως εκ τούτου είναι αδύνατο να διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας (5/1) με τους Θεσσαλούς. Οι Περιστεριώτες θα διακόψουν και τις ομαδικές προπονήσεις, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού και συνολικά οι νοσούντες έχουν φτάσει στους 11.

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ασθενείς έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στους ελέγχους των τελευταίων ημερών, είχαν εντοπιστεί αρχικά πέντε κρούσματα και στη συνέχεια άλλα δύο.