Η σειρά του Χάρι Κέιν

Η σειρά του Χάρι Κέιν

Αγγλία – Κροατία (13/06/2021, 16:00), EURO 2020

Τα μεγάλα ονόματα ξεκίνησαν με το δεξί στην τελική φάση του EURO και τώρα έρχεται η σειρά του Χάρι Κέιν να κάνει το ίδιο. Ιμόμπιλε, στην πρεμιέρα, και Λουκάκου τη 2η ημέρα των αγώνων έδειξαν έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν. Και να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Το ίδιο περιμένουμε να κάνει και ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, το μεσημέρι της Κυριακής (13/06), κόντρα στους Κροάτες. Στο ματς που “ανοίγει” το σημερινό πρόγραμμα. Έχοντας πίσω του μια εξαιρετική χρονιά, την πιο «γεμάτη» της καριέρας του, θα επιδιώξει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Το γεγονός, μάλιστα, πως βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις την επόμενη σεζόν, μας προδιαθέτει για ένα πολύ καλό τουρνουά.

Η σειρά του Χάρι Κέιν

Όλοι περιμένουν πως είναι η σειρά του Χάρι Κέιν να σκοράρει, γι΄ αυτό η απόδοση βρίσκεται στο 2,20. Δεν είναι κακή, με βάση τα δεδομένα του αγώνα και μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Όπως επιλογή μπορεί να αποτελέσει και το να καταλογιστεί  πέναλτι. Συνηγορούν η ταχύτητα των Άγγλων επιθετικών και το γεγονός ότι οι Κροάτες δεν είναι οι πλέον αξιόπιστοι αμυντικοί του κόσμου. Α, και ότι ρέφερι είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο. Που μπορεί να μη καταλογίζει πέναλτι με τη συχνότητα που το έκανε παλαιότερα, αλλά… καταλογίζει! Η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται στο 2,75. Όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, οι Άγγλοι είναι δίκαιο φαβορί, με δεδομένο και το ότι το ματς διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ». Ωστόσο, δεν μπορεί κάποιος να παραβλέψει εύκολα πως σε εννιά πρεμιέρες EURO, η ομάδα δεν έχει ακόμη πανηγυρίσει νίκη! Βεβαίως, οι παραδόσεις υπάρχουν για να… σπάνε, ωστόσο δεν μπορεί να προσπεράσει κάποιος αυτό το 0-5-4 στις πρεμιέρες. Που συνοδεύτηκε μάλιστα και από αρκετά under (7/9 για την ακρίβεια). Τούτων δοθέντων, μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο στον άσο, αν και -πιθανότατα- οι Άγγλοι θα ξεκινήσουν με το δεξί.

Μέχρι να σχηματίσουμε άποψη για την φόρμα και τις δυνατότητες της Αγγλίας, θα μείνουμε στο 2,20 του Χάρι Κέιν για anytime σκόρερ (Stoiximan).