Pick: Την έχει απομυθοποιήσει

Σλάβια Μοζίρ – Μινσκ (11/6/2021, 18:00) Λευκορωσία 1η κατηγορία

Η τελευταία εικόνα που έχουν οι μπουκ από την Μισνκ είναι εντελώς αποκαρδιωτική. Ήττα 5-0 στην έδρα της Γκόμελ. Και δεν ήταν τόσο τα πέντε γκολ, όσο το ότι η ομάδα δέχτηκε τα τρία απ’ αυτά παίζοντας με παίκτη περισσότερο! Μπορεί να βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση, όμως η άμυνά της έμπαζε από παντού.

Αρκεί αυτό για να χριστεί φαβορί η Σλάβια στο μεταξύ τους ματς; Για τους μπουκ αρκεί. Βάζουν στο ζύγι το πλεονέκτημα της έδρας και το ότι θεωρητικά πρόκειται για πιο ποιοτική ομάδα και έκοψαν το σετ αποδόσεων έτσι όπως το έκοψαν. Και βέβαια παραβλέπουν ότι η Σλάβια έχει φέτος ρεκόρ 2-2-7, έναν απολογισμό που μόνο σε φαβορί δεν ταιριάζει. Και οι δύο νίκες είναι εναντίον της Σλουτσκ και της ουραγού Σπούτνικ, που μόνο ομαδάρες δεν τις λες.

Ρεκόρ 9-5-2 για το πρωτάθλημα

Η Μινσκ με ρεκόρ 3-4-4 και σαφώς καλύτερη εικόνα συνολικά στο πρωτάθλημα (εκτός από το τελευταίο ματς) έχει και καλή παράδοση με τη συγκεκριμένη αντίπαλ0ο. Από το 2012 και μετά έχει αντιμετωπίσει τη Σλάβια 16 φορές για το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας και καταγράφει ρεκόρ 9-5-2. Αυτό οπωσδήποτε κάτι λέει σε σχέση με το πόσο την έχει απομυθοποιήσει.

Το Χ2 της Μινσκ στο «Γιουνάτσκα» του Μοζίρ προσφέρεται στο 1,70 (Stoiximan) και αξίζει το ποντάρισμα.