Pick: Οι… απλήρωτοι της Ίντερ και το Derby d’ Italia

Ίντερ-Γιουβέντους (17/1/2021,21:45) Ιταλία Σέριε Α

Ένα δημοσίευμα της Repubblica βάζει… φωτιά στην Ίντερ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Απλήρωτοι στο Derby d’ Italia

Με άδειες τσέπες (λέμε τώρα…) θα παραταχθούν οι ποδοσφαιριστές της Ίντερ στο αποψινό ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Repubblica, η κρίση έχει χτυπήσει τους «νερατζούρι», που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Για την ακρίβεια, οι παίκτες του Κόντε δεν πληρώθηκαν το Σάββατο, όπως ήταν προγραμματισμένο και περιμένουν ακόμα τους μισθούς του Ιουλίου και του Αυγούστου. Όπως αναφέρεται, η διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου θα δώσει δύο «μηνιάτικα» μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, καθώς αν δεν το πράξει θα πέσει τιμωρία από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Συν τοις άλλοις, οι «νερατζούρι» δεν κατέβαλαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Δεκέμβριο το ποσό της δόσης για τη μεταγραφή του μπακ Χακίμι. Σε επίπεδο… παράδοσης, η Ίντερ έχει να νικήσει τη μεγάλη της αντίπαλο από τον Σεπτέμβριο του 2016: έκτοτε 2 ισοπαλίες και 5 ήττες και στις δύο έδρες!

Θυμίζουμε ότι οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν παρελθόν στην αντίπαλό τους: ο Αντόνιο Κόντε -ο οποίος βρίσκεται υπό πίεση- φόρεσε τη φανέλα της Γιούβε για 13 χρόνια (1991-04), ενώ εργάστηκε εκεί από το 2011 μέχρι το 2014, όπου είχε παίκτη τον νυν προπονητή των «μπιανκονέρι», Αντρέα Πίρλο, που με τη σειρά του είχε αγωνιστεί στην Ίντερ από το 1998 έως το 2001.

Η Γιουβέντους πάει με μεγαλύτερη ηρεμία στο ντέρμπι και αξίζει ως αουτσάιντερ. Άλλωστε, έχει πάρει τον «αέρα» της Ίντερ τα τελευταία χρόνια. Σε απόδοση 2.05 το διπλό draw no bet στην Bwin.