Pick: Τζένοα, η… μπαρουτοκαπνισμένη

Τζένοα – Σπέτσια (24/04/2021, 16:00), Ιταλία Σέριε Α

Η Τζένοα υποδέχεται τη Σπέτσια και αναζητά μια νίκη για να ξεμπερδεύει με την υπόθεση-παραμονή.

Θα μιλήσει η «εμπειρία»

Οι Γενοβέζοι έμπλεξαν πάλι σε περιπέτειες, αφού εδώ και 2,5 μήνες έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-6-4) και υποχώρησαν βαθμολογικά.

Την Τετάρτη έφεραν 2-2 εντός με την Μπενεβέντο, σε ένα ματς που δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση και δέχθηκαν δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο (5’ πέναλτι, 15’), αλλά απάντησαν άμεσα (11’, 21’).

Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούν να ορίζουν τη μοίρα τους στη μάχη της παραμονής, καθώς έχουν διαφορά 5 πόντων από την «κόκκινη γραμμή».

Στους 33 βαθμούς έχουν και παρέα πάντως, αφού την ίδια συγκομιδή έχει και η σημερινή αντίπαλός τους, Σπέτσια.

Η ομάδα του Ιταλιάνο έρχεται από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, 1-1 εντός με την πρωτοπόρο Ίντερ, σε έναν αγώνα που είχε σύμμαχο την τύχη και ήρωα τον γκολκίπερ Προβεντέλ.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι νεοφώτιστοι έχουν ηττηθεί και στις 5 προηγούμενες εξορμήσεις τους, με κοινό στοιχείο πως δέχθηκαν τουλάχιστον 2 γκολ σε αυτές!

Μονομαχία μεταξύ ισόβαθμων και σχετικά ισοδύναμων ομάδων. Παρ’ όλα αυτά, η Τζένοα είναι πιο… μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και σε ματς-τελικούς. Γι’ αυτό και την εμπιστευόμαστε. Ο άσσος σε απόδοση 2,45 στην Bwin.