Pick: Ακόμα ένα άνετο «τρίποντο»

Ντέρμπι – Νόριτς (10/04/2021, 17:00), Τσάμπιονσιπ Αγγλίας

«Πάρτι» έκανε η Νόριτς την Τρίτη απέναντι στη Χάντερσφιλντ και χρειάζεται ακόμα πέντε βαθμούς για να πανηγυρίσει την επιστροφή στα σαλόνια. Τα «καναρίνια» μπορούν να φτάσουν σε ακόμα ένα άνετο «τρίποντο» απέναντι στην ελλιπέστατη Ντέρμπι.

«Ξέμεινε» από κεντρικούς αμυντικούς η Ντέρμπι

Τα «κριάρια», βέβαια, δεν είναι ο ευκολότερος αντίπαλος στο «Πράιντ Παρκ». Χώρια ότι μετά την ήττα στο Ρέντινγκ (1-3), δεν μπορούν να αισθάνονται ακόμα άνετα στη μάχη της παραμονής.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, όμως, έχει να αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας έχει πέσει… περονόσπορος, με τους Κλαρκ και Έντμουντσον να προστίθενται στο ιατρικό δελτίο όπου βρίσκεται εδώ και καιρό ο Ντέιβις.

Έτσι, η Ντέρμπι έχει απομείνει με μονάχα έναν υγιή στόπερ, τον πιτσιρίκο Μενγκί (18 ετών, δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Επίσης, λείπουν από την επίθεσή της και οι πολύτιμοι Γουόγκχορν και Γκρέγκορι.

«Ξεμπούκωσε» η Νόριτς

Φαντάζει πολύ δύσκολο, λοιπόν, να μπορέσει να αντισταθεί στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ειδικά από τη στιγμή που η πρωτοπόρος Νόριτς «ξεμπούκωσε», διαλύοντας με 7-0 τη Χάντερσφιλντ.

Μη φανταστείτε ότι το συγκρότημα του Ντάνιελ Φάρκε βρισκόταν σε καμιά κρίση (από δύο ισοπαλίες προερχόταν). Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της τα διατηρούσε στο ακέραιο. Την ταχύτητα, τους εξαιρετικούς συνδυασμούς και την ευχέρεια στην παραγωγή ευκαιριών.

Απέναντι σε μια «υπηρεσιακή» αμυντική διάταξη, είναι πολύ πιθανό ο Πούκι (έφτασε τα 10 γκολ στα 9 τελευταία ματς με σύλλογο και εθνική ομάδα), ο Μπουεντία και τα άλλα… πιστόλια της Νόριτς (Κάντγουελ, Ντάουελ) να δράσουν με ευκολία, σε ένα ματς που δύσκολα θα περιοριστεί στο ένα τέρμα.

Ο συνδυασμός του «διπλού» με το «over 1,5» φαντάζει ως μια εξαιρετική προοπτική και προσφέρεται στο 2,10 από το Pamestoixima.gr.