Pick: Στήριγμα στην ποιότητα

Μπότεφ Βράτσα-Μπότεβ Πλόβντιβ (8/4/2021, 17:30) Βουλγαρία Πρβα Λίγκα

Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων που έχουν το όνομα ενός από τους εθνικού ήρωες της γειτονικής μας χώρας (Χρίστο Μπότεφ) θεωρείται κομβικό από πολλές απόψεις. Αμφότερες παλεύουν για να ξεφύγουν από τα πλέι άουτ. Η ομάδα της Βράτσα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς και αυτή του Πλόβντιβ για την ώρα εκτός επικίνδυνης ζώνης οριακά, στην 10η θέση με 21 βαθμούς.

H ομάδα της Βράτσα άλλαξε προπονητή πριν 20 μέρες. Με τον Βεσελίν Βελίκοφ στον πάγκο της πρόλαβε να παίξει δύο επίσημα ματς, αμφότερα εκτός. Στο κύπελλο διαλύθηκε 4-0 από την ΤΣΣΚΑ (το θεωρούσε πολυτέλεια ούτως ή άλλως) και στο πρωτάθλημα έχασε 1-0 από την ΤΣΣΚΑ 1948, με γκολ-πέναλτι. Κατά τη διάρκεια της διακοπής έπαιξε φιλικό με την Τσάρκο Σέλο, όπου ήταν απογοητευτική χάνοντας 3-1. Αυτό, πάντως, θα είναι το πρώτο της παιχνίδι εντός με το νέο προπονητή της.

Εμφανίσεις με σκαμπανεβάσματα

Η Μπότεφ Πλόβντιβ, ένα ασύγκριτα μεγαλύτερο μέγεθος στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο από την αντίπαλό της, άλλαξε προπονητή στις αρχές Ιανουαρίου. Ο Βόσνιος Αρζουντίν Βάλεντιτς την οδήγησε σε εντυπωσιακά αποτελέσματα στα φιλικά της χειμερινής διακοπής. Μέτρησε 4/4 νίκες με συνολικό σκορ 14-2, όμως στα επίσημα δεν ήταν το ίδιο. Βεβαίως γνώρισε μόνο μία ήττα, κι αυτή στο ξεκίνημά της, από την φοβερή φέτος Άρντα. Στα υπόλοιπα έμεινε μεν αήττητη, αλλά με ρεκόρ 1-5-0. Κι έκανε εμφανίσεις με σκαμπανεβάσματα, οι οποίες οδήγησαν σε αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα.  Φερ’ ειπείν, έφερε εντός έδρας 1-1 με τη Μοντάνα (μάλιστα σώθηκε από ήττα), αλλά πήρε 2-2 στη Σόφια από τη Λέφσκι, μάλιστα αυτή ήταν που διεκδίκησε τη νίκη στο τέλος.

 Το σετ είναι ισορροπημένο, προφανώς επειδή ο μπουκ βλέπει τη θέση των ομάδων στη βαθμολογία και ότι γενικά δυσκολεύονται πολύ να νικήσουν. Ποντάρουμε στο «ειδικό βάρος» της Πλόβντιβ και την ποιότητά της, προκειμένου να αποδράσει μ’ ένα σωτήριο διπλό. Η νίκη της σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία (dnb) προσφέρεται σε απόδοση 2,15 από τη Bet365.