Pick: Τα οικονομικά προβλήματα και το έξτρα κίνητρο

οικονομικά προβλήματα

Ντιναμό Β. – Άργκες (15/03/2021, 20:30) Α’ Ρουμανίας

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου έχει βαριά φανέλα στη Ρουμανία. Τα οικονομικά προβλήματα έχουν άμεση συνέπεια στον αγωνιστικό χώρο.

Στη Ρουμανία γράφεται ότι ο Γκανέ παίζει το κεφάλι του σήμερα. Ο τεχνικός της Ντιναμό αν δε φέρει θετικό αποτέλεσμα είναι πιθανό να αντικατασταθεί από τον Κριστιάνο Μπέργκοντι ή το Ντούσαν Ούριν τζούνιορ.

Τα οικονομικά προβλήματα

Το βαρύ όνομα της χώρας βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τεράστια οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν τον σύλλογο, που μέχρι το τέλος Απριλίου πρέπει να βρει 700.000 ευρώ για αδειοδότηση και άλλες υποχρεώσεις. Το κακό είναι πως οι πρώτοι υπολογισμοί δείχνουν, ότι θα έχει καταφέρει να μαζέψει μόνο 300.000 ευρώ.

Στο αγωνιστικό τομέα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βολουντάρι (1-1). Παρότι προηγήθηκε στο 19′ δεν κατάφερε μετά το  αριθμητικό πλεονέκτημα στο 60′, το κάτι παραπάνω. Ματς ροντέο, όπου αμφότεροι θα μπορούσαν να κατακτήσουν τη νίκη.

Το έξτρα κίνητρο

Τέσσερις αγωνιστικές έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, με την Άργκες να διεκδικεί είσοδο στην εξάδα των play off. Οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν άριστα, καθώς τις τελευταίες 13 αγωνιστικές ηττήθηκαν μόνο από την πρωτοπόρο Κλουζ.

Μάλλον οι μπουκ στέκονται περισσότερο στη βαριά φανέλα της Ντιναμό. Η ουσία και η φετινή πραγματικότητα βρίσκονται… δεξιά, κάτι που δε συνάδει με το σετ των αποδόσεων.

Ο Μιχάι Ιανόβσι έχει μεταμορφώσει την Άργκες και τώρα διεκδικεί την είσοδο ακόμη και στην εξάδα. 2 DNB με 2,45 στη Stoiximan