Pick: Απλά μαθηματικά για πρόκριση

Απλά μαθηματικά

Γιουβέντους – Ίντερ (09/02/2021, 21:45) Ιταλία Κύπελλο

Στο ποδόσφαιρο ορισμένα πράγματα δε χρειάζεται να τα… ζαλίζεις και πολύ. Ένα κι ένα κάνουν δύο. Αν θέλεις να πας στον τελικό και να ανατρέψεις το εις βάρος σου 1-2 του πρώτου αγώνα, πρέπει να παίξεις από την αρχή ανοιχτά.

Η Ίντερ σε λιγότερο από ένα μήνα θα συναντηθεί για τρίτη φορά με τη Γιουβέντους. Στις 17 Ιανουρίου είχε το καθαρό 2-0 για το πρωτάθλημα, όμως ακριβώς πριν μία εβδομάδα, έχασε με 1-2 στο σπίτι της για το κύπελλο. Θέλει τον τελικό και θα τον πετύχει μόνο με φουλ επίθεση όπως τόνισε και ο Αντόνιο Κόντε. «Θέλω να δω τους παίκτες μου να κάνουν αυτό που ξέρουν, να ψάχνουν διαρκώς το γκολ. Φυσικά και θέλουμε την πρόκριση».

Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο Αντρέα Πίρλο. «Πρέπει να ξεχάσουμε το 2-1. Το ματς ξεκινάει από 0-0. Θέλω μία ομάδα επιθετική και συγκεντρωμένη. Δεν πρέπει να αφήσουμε την πρόκριση να μας ξεφύγει».

Απλά μαθηματικά

Δεν χρειάζονται καν οι δηλώσεις των δύο προπονητών για τα… απλά μαθηματικά. Εφόσον οι «νερατζούρι» θέλουν δύο εκτός έδρας γκολ, για να πάνε στον τελικό ή στην παράταση, πρέπει να ανοιχτούν με τον καλημέρα της αναμέτρησης. Μαρτίνεζ και Λουκάκου μπορούν να κάνουν τη ζημιά και θα το ζητήσουν με τη σέντρα. Πόσο δε, εν τη απουσία του Μπονούτσι (δεν χρειάζονται παραπάνω συστάσεις) και του φορμαρισμένου χαφ Αρτούρ (13/1).

Σε αυτό το σημείο, μπαίνει στην… εξίσωση η Γιουβέντους. «Φονικό όπλο» στα απλά της, πόσο μάλλον αν της δώσεις χώρο. Κάπως έτσι έκανε ο Ρονάλντο σε 9 λεπτά το 1-2 στo «Τζουζέπε Μεάτσα». Όσο κι αν κάνει λόγο για «επιθετικό παιχνίδι» ο Πίρλο, θα περιμένει την Ίντερ στην κόντρα.

Είναι… τελικός. Αναμένεται run and gun παιχνίδι. Αξίζει το ρίσκο του Goal A ημιχρόνου με 4,30 στη Novibet.