Pick: Οι “δράκοι” βγάζουν αντίδραση

Μπράγκα – Πόρτο (07/02/2021, 22:45) Πορτογαλία 1η κατηγορία

Η προηγούμενη αγωνιστική στην Πορτογαλία έβγαλε μεγάλη νικήτρια την Σπόρτινγκ, η οποία αποσπάστηκε στο +6 από την Πόρτο, στο +9 από την Μπράγκα και στο +11 από την Μπενφίκα! Στο πρώτο μισό έχει μία σημαντική διαφορά για τον τίτλο, αλλά οι «δράκοι», τουλάχιστον, δεν θα αφήσουν τα «λιοντάρια» να κάνουν περίπατο…

Αντιδράει η Πόρτο

Στο ματς με την Μπελενένσες η Πόρτο ήταν άτυχη, αφού η μπάλα μετά το 71% της κατοχής και τις 12 τελικές προσπάθειες που είχε δεν μπήκε στο πλεκτό. Την μεγάλη αλήθεια την είπε ο Καρβαλιάλ (προπονητής της Μπράγκα) παραμονές του αγώνα: «Η Πόρτο θα είναι αγριεμένη και συνηθίζει να αντιδράει μετά από παιχνίδια που δεν κερδίζει».  

Παραπλανητικό ρεκόρ

Η Μπράγκα, όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο παιχνίδι της με την Πορτιμονένσε (2-1 και με μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε ο αντίπαλος για την ισοφάριση), παίζει πάντα με τη φωτιά στην έδρα της. Αυτό το 7-0-1 που έχει είναι παραπλανητικό, αφού μόλις σήμερα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι μέσα στο σπίτι της κόντρα σε μία από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας (Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ) ή, τέλος πάντων τις πιο σημαντικές (Γκιμαράες).

Ματς ανοιχτό

Η Πόρτο ανοίγει τα παιχνίδια της εκτός έδρας με τις ομάδες που μπορούν να την κοιτάξουν στα μάτια φέτος. Με αυτές που κλείνονται στην άμυνα είναι πιο… συγκρατημένη και ένα δύο γκολ της φτάνουν για το τρίποντο. Έτσι λοιπόν και με την Σπόρτινγκ (2-2) και με την Γκιμαράες (2-3) και με την εξαιρετική φέτος Πάκος (3-2) κατάφερε να επιβεβαιώσει όχι μόνο το over 2,5, αλλά και over 3,5.

«Παραλλαγές» γι’ αυτό το ματς μπορούν να γίνουν πολλές, αν θεωρήσουμε ότι η Πόρτο θα πάρει κάτι καλό, σε συνδυασμό με τα γκολ. Παρόλα αυτά το σώφρον είναι να παίξουμε πιο συγκρατημένα για να… κλειδώσουμε το bet και να μπούμε με ηρεμία στη νέα εβδομάδα. Το Χ2 της Πόρτο σε συνδυασμό με το over 1,5 του αγώνα στο 1,82 στην Stoiximan.