Pick: Συνδυασμός με αξία

Τσβόλε – Βααλβάικ (6/2/2021, 15:00) Ολλανδία Ερεντιβίζιε

Μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι ανάμεσα σε Φορτούνα Σιτάρντ και Χέρακλες, η 21η αγωνιστική της Ερεντιβίζιε συνεχίζεται σήμερα με τέσσερις αγώνες.

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο θα ξεκινήσει η συνάντηση Τσβόλε – Βααλβάικ καθώς αργότερα αναμένονται χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Κερδίζει δύσκολα η γηπεδούχος

Η Τσβόλε έχει «χτίσει» μια μικρή διαφορά από την ουρά, αλλά παραμένοντας ασταθής δεν νιώθει ακόμα ασφαλής. Έχει κάνει «ζημιές», όμως εξακολουθεί να κερδίζει δύσκολα και να μετράει πολλές ισοπαλίες (4-10-6). Φτωχός και ο απολογισμός εντός έδρας όπου πήρε τη νίκη μόνο σε 2/10 φετινά ματς (2-5-3).

Χωρίς το εύκολο γκολ στο γήπεδό της, ο φαβοριτισμός της στη σημερινή μονομαχία δείχνει υπερβολικός. Αντιμετωπίζει, άλλωστε, απουσίες σε όλες τις γραμμές, έστω κι αν οι μέσοι Ντροστ και Σάιμακ αναμένεται να επιστρέψουν.

Αποτελεσματική όταν αμύνεται

Οι χαμηλές τιμές του «άσσου» οφείλονται κυρίως στο αρνητικό σερί των φιλοξενούμενων που έχουν πλησιάσει την τελευταία 3άδα. Η Βααλβάικ παραμένει μακριά από τις επιτυχίες για 9 αγωνιστικές (0-3-6), όμως οι αριθμοί δεν λένε όλη την αλήθεια.

Αν και στέκεται καλά στα περισσότερα ματς, συχνά δεν παίρνει αυτό που αξίζει πληρώνοντας την επιθετική δυστοκία. Τα πηγαίνει καλύτερα όταν καλείται να αμυνθεί και δεν είναι τυχαίο ότι έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας.

Η εμφάνιση που προηγήθηκε στο Άρνεμ (1-1 με τη Φίτεσε) ήταν ενδεικτική και μπορεί να αποτελέσει οδηγό και σήμερα. Αν και η πρόσφατη παράδοση δεν είναι με το μέρος της (0-5-3), οι 5/6 τελευταίες συναντήσεις έληξαν χωρίς νικητή (όλα τα «Χ» με Under). Παράλληλα, ηττήθηκε μόνο σε 1/8 πιο πρόσφατες επισκέψεις στο Τσβόλε (3-4-1).

Συνοψίζοντας, η Βααλβάικ μπορεί να σταθεί όρθια στο Τσβόλε. Εφόσον τα καταφέρει, αυτό δύσκολα θα γίνει σε ένα ματς με πολλά γκολ. Συνδυασμός των παραπάνω η επιλογή «X2+Under 3,5» που προσφέρεται στην Bet365 στο ελκυστικό 2,37.