Pick: Καμία υποτίμηση στα γκολ

Γουχάν Θρι Τάουνς-Σαανγξί Σανγκάαν (11/8/2021, 15:00) Κίνα Λιγκ 1

Ακόμα δεν έχουμε διανύσει ούτε το μισό από αυτό το πρωτάθλημα με την περίεργη (λόγω COVID-19) μορφή. Η νεοφώτιστη Γουχάν έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αφού είναι μια από τις «διοργανώτριες» πόλεις. Στόχος είναι μόνο η άνοδος, και γι’ αυτό τα περιθώρια λάθους είναι ελάχιστα πλέον.

Μετά το πρώτο ματς μεταξύ τους στις 23/7, που έληξε 1-1 (με πάμπολλες χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο) o Ισπανός προπονητής Άλμπερτ Γκαρσία απομακρύνθηκε. Ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο συνεργάτης του Πέδρο Μορίγια. Στα τελευταία τρία ματς η ομάδα έχει ρεκόρ 2-1-0, έχοντας σκοράρει 11 γκολ. Στο τελευταίο έφερε 2-2 με τη Ναντζίνγκ, ισοφαρίζοντας από 0-2 με δύο γκολ στα τελευταία 5 λεπτά.

Χτύπησε διάνα με Ονουέγκμπου

Η Σαανγκσί προέρχεται από γειτονική επαρχία (οι δύο πόλεις απέχουν μεταξύ τους 700 χιλιόμετρα, πολύ… κοντά στην αχανή Κίνα). Στα τελευταία της τρία ματς έχει 3/3 νίκες με συνολικά γκολ 11-1. Παρ’ ότι δεν διαθέτει τόσο πλούσιο ρόστερ, χτύπησε διάνα με τον Νιγηριανό φορ Ονουέγκμπου (6 γκολ μόνο στη β’ φάση) και ο επίσης Ισπανός προπονητής Θεσπέδες τρίβει τα χέρια του. Η Σαανγκσί βρίσκεται ισόβαθμη με τη Γουχάν στους 31 βαθμούς και έχει βλέψεις ανόδου.

Οι αποδόσεις γέρνουν προς εύκολη επικράτηση της Γουχάν, αλλά η επιθετική δεινότητα της Σαανγκσί δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει 1,70 στη Stoiximan.