Pick: Για τον Άρη υπάρχει… εναλλακτική

Άρης – Αστέρας Τρ. (04/04/2021, 17:15) Ελλάδα Πλέι οφς

Ο «φτωχός» σε απόδοση άσσος του Άρη σήμερα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δεν αντικατοπτρίζει σίγουρα τη δυσκολία της αναμέτρησης για τους Θεσσαλονικείς, αλλά υπάρχει… ωραία εναλλακτική.

Συνεχίζει για την Ευρώπη

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνεχίζει να κρατάει σφιχτά το ευρωπαϊκό εισιτήριο και σίγουρα έχει την πιο πειστική εικόνα από της ομάδες της πεντάδας. Ακόμα και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν καλή, αλλά δεν σκόραρε. Τα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να τα πάρει θυσία, αν θέλει να ελπίζει για την 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει πάρει και τον αέρα του Αστέρα με την πρόκριση στο κύπελλο (δύο νίκες με 2-0).

Θέλει να βγάλει το λάδι σε όλους

Από την άλλη η ομάδα της Τρίπολης μπήκε στα πλέι οφ χωρίς πιθανότητες, αλλά θέλει να βγάλει το λάδι σε όλους τους αντιπάλους της. Το έκανε στην πρεμιέρα των πλέι οφς με τον Παναθηναϊκό (2-2) με τον κίπερ Παπαδόπουλο να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με γκολ αλά… σέντερ φορ σε 2-2 και φυσικά έχει άχτι και τον Άρη από τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Είναι δεδομένο ότι δεν πάει να παίξει ταμπούρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από την στιγμή μάλιστα που εξέτισε ο αρχικόρερ Μπαράλες.

Μέσα στο 2021 οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές και το σκορ τους έχει κυμανθεί μεταξύ 2-3 γκολ (2-0 δύο φορές ο Άρης και μία ο Αστέρας με 2-1). Δύσκολα ο Άρης θα μείνει για δεύτερο σερί στο μηδέν και το σκορ από κάποια στιγμή και μετά θα ανοίξει. Τα 2-4 γκολ πληρώνουν 1,78 στη Netbet.