Pick: Συνήθεια που εκτοξεύει το διπλό στο 2,15

Τρία ντέρμπι σε Super League και Serie Α

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (30/10/2021, 19:30), Ελλάδα, Superleague

 Δίκαιες τιμές στον φαβοριτισμό του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια συνήθεια που εκτοξεύει το διπλό στο 2,15. Και το κάνει πολύ πιο ελκυστικό από το 1,45 που το βρίσκουμε αν δεν συνυπολογίσουμε τη συγκεκριμένη συνήθεια. Πριν φθάσουμε, όμως, σε αυτήν ας δούμε κάποια στοιχεία για το ματς: το βασικότερο είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρές απουσίες. Τέσσερις – πέντε παίκτες της βασικής ενδεκάδας είναι νοκ άουτ. Η απουσία τους είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επηρεάσει και την ανασταλτική, αλλά και την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Από εκεί και πέρα υπάρχει η εντυπωσιακή παράδοση: Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τους δεκαπέντε τελευταίους αγώνες με τον Παναιτωλικό, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης! Οι δύο πρόσφατοι ήταν στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Ενώ Πέδρο Μαρτίνς έχει 8/8 νίκες, με 22-2 γκολ κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Συνήθεια που εκτοξεύει το διπλό στο 2,15

Ποια είναι όμως η συνήθεια που εκτοξεύει το διπλό στο 2,15; Τα οκτώ από τα 12, συνολικά, τέρματα που έχουν σκοράρει οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι τώρα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Τα έξι από αυτά, μάλιστα, στο πρώτο ημίωρο των αγώνων τους. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός μπαίνει στο γήπεδο «με το πόδι στο γκάζι». Τώρα έχει έναν επιπλέον λόγο να επιδιώξει να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς: την… Άϊντραχτ και το μεταξύ τους παιχνίδι της Πέμπτης, στο Φάληρο. Από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο τους, στο Γιουρόπα Λιγκ. Την ίδια στιγμή, ο Παναιτωλικός έχει τέσσερις ήττες μέχρι τώρα -όλες από ημίχρονο. Και στα πέντε τελευταία παιχνίδια του δεν υπήρξε ούτε ένα 45λεπτο που να μην παραβιάστηκε η εστία του. Όλα αυτά -μα κυρίως οι απουσίες των γηπεδούχων- κάνουν ελκυστική την  επιλογή της νίκης του Ολυμπιακού από ημίχρονο.

Με βάση τα δεδομένα του αγώνα, η επιλογή 2/2 ημίχρονο – τελικό είναι ελκυστική και με λελογισμένο ρίσκο. Στο 2,15 η απόδοση, στη Stoiximan