Pick: Μαζεύει τα κομμάτια της η Γκρέμιο

Μαζεύει τα κομμάτια της η Γκρέμιο

Γκρέμιο – Φλουμινένσε (10/11/2021, 02:30), Βραζιλία Σέριε Α΄

 Μαζεύει τα κομμάτια της η Γκρέμιο, στην τελευταία -κυριολεκτικά!- προσπάθεια να φτάσει στη σωτηρία. Αλλά τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος της και ο 3ος υποβιβασμός στην ιστορία της μοιάζει πιο κοντά από ποτέ. Όντας στο -9 από τη γραμμή της παραμονής, είναι υποχρεωμένη να ψάξει έξι νίκες τις εννέα τελευταίες αγωνιστικές. Ο προπονητής, Βάγκνερ Μαντσίνι, είναι αισιόδοξος, αλλά οι έξι νίκες είναι δύσκολος στόχος. Αρκεί να θυμίσουμε ότι σε πέντε ματς με τον Μαντσίνι στον πάγκο, η Γκρέμιο μάζεψε μόλις τρεις βαθμούς (μια νίκη). Και τώρα έρχεται από τέσσερις σερί ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή από την Ιντερνασιονάλ.

Μαζεύει τα κομμάτια της η Γκρέμιο

Το κλίμα είναι βαρύ, αλλά μαζεύει τα κομμάτια της η Γκρέμιο και δεν σκοπεύει να παραδώσει εύκολα τα όπλα. Ωστόσο, τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται αντί να λύνονται και νέοι «πονοκέφαλοι» μπαίνουν στην εξίσωση της σωτηρίας. Η αποψινή, μεταμεσονύχτια (10/11, 02:30) κρίσιμη συνάντηση με τη Φλουμινένσε θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των οπαδών της. Λόγω τιμωρίας για τα όσα έγιναν στη συνάντηση κόντρα στην Παλμέιρας. Επίσης, υπάρχουν σοβαρές απουσίες βασικών παικτών, που έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες των χωρών τους: ο Κολομβιανός φορ Μπόρχα θα είναι απών, το ίδιο κι ο Παραγουανός μέσος Βιλασάλντι, αλλά και ο γκολκίπερ Γκάμπριελ. Επίσης είναι τιμωρημένος ο μέσος Τιάγκο Σάντος, που συμπλήρωσε κάρτες στην αναμέτρηση με την Ιντερνασιονάλ.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Γκρέμιο θα προσπαθήσει να «κλέψει» το τρίποντο -ακόμη και με μισό-μηδέν. Έχοντας πρώτο στόχο να μη δεχτεί γκολ από μια ομάδα που δεν σκόραρε στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Πιστεύουμε πως και οι δυο ομάδες θα είναι επιφυλακτικές και προσεκτικές στο ξεκίνημα. Επιλογή μας να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, σε απόδοση 2,10, στη Stoiximan