Pick: Κανένα περιθώριο για την Κάντιθ

Κανένα περιθώριο για την Κάντιθ

Κάντιθ – Γρανάδα (13/12/2021, 22:00) Ισπανία Λα Λίγκα

Κανένα περιθώριο για την Κάντιθ, στο αποψινό -απολύτως κομβικό- ματς με τη Γρανάδα. «Φορτωμένοι» με τρεις ήττες και όντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται «με την πλάτη στον τοίχο». Ήδη οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν την ομάδα ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, σε αποδόσεις γύρω στο 1,35. Και μάλλον σωστά πράττουν, αφού η αγωνιστική εικόνα είναι κακή. Ταυτόχρονα, βέβαια, η Κάντιθ είναι και άτυχη: στην τελευταία ήττα της από την Έλτσε εκτός (1-3) είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι πριν δεχτεί το δεύτερο γκολ. Ως γηπεδούχος παραμένει χωρίς νίκη για οκτώ ματς, έχοντας από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες. Ενώ στα πέντε τελευταία εντός σκόραρε μόνο δυο φορές.

Κανένα περιθώριο για την Κάντιθ

Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως μπορεί να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για την Κάντιθ, αλλά η ανάκαμψη είναι εξαιρετικά δύσκολη. Και σε κάθε περίπτωση, αν δεν ξεκινήσει απόψε, κόντρα στη Γρανάδα είναι μάλλον απίθανο να ξεκινήσει τις δυο επόμενες αγωνιστικές. Στις οποίες η Κάντιθ αντιμετωπίζει την 1η της κατάταξης, Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός) και τη 2η Σεβίλλη (εντός). Η Γρανάδα είναι βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια της. Έχει μόλις δυο ήττες στα οκτώ τελευταία, κρατιέται έξω από την επικίνδυνη ζώνη, χρειάζεται βαθμούς για να απομακρυνθεί περισσότερο. Εκτός έδρας φέρνει συχνά ισοπαλίες (4/8), ενώ στην έδρα της Κάντιθ έχει πανηγυρίσει μια νίκη σε επτά αναμετρήσεις. Αλλά έχει αποσπάσει και τρία ισόπαλα αποτελέσματα.

Αναμένουμε κλειστό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το συνδυαστικό 1Χ και under 2.5 είναι μια επιλογή με σημαντικές πιθανότητες επιβεβαίωσης.