Pick: Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ η συνέχεια

Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ η συνέχεια

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρ. (19/12/2021, 19:30), Ελλάδα Σουπερλίγκ

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε μεσοβδόμαδα στα Γιάννενα (4-0), αλλά είναι ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ η συνέχεια. Ακριβώς επειδή η ομάδα είναι «μια του ύψους μια του βάθους». Ικανή για πολλά και για… τίποτε. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει το «χτίσιμο» ενός πειστικού σερί. Δεν θα είναι εύκολο, επειδή η ομάδα της Τρίπολης είναι αξιόμαχη και επικίνδυνη, ωστόσο από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται. Με εμφάνιση παρόμοια με εκείνη στα Γιάννενα, θα τα καταφέρει. «Σύμμαχος» των παικτών το γεγονός πως το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Χωρίς την πίεση του κόσμου, έχει αποδειχτεί πως η ομάδα του Λουτσέσκου λειτουργεί καλύτερα.

Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ η συνέχεια

Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ η συνέχεια, λοιπόν, κι από αυτή την άποψη έχει ενδιαφέρον η εικόνα του στο αποψινό ματς. Η οποία είτε θα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας αντεπίθεσης, είτε θα είναι ένα ακόμη πισωγύρισμα. Η εισβολή των οπαδών της ομάδας στο ντέρμπι με τον Άρη και όσα ακολούθησαν πιστεύουμε πως αφύπνισαν τους παίκτες. Πως τους «ταρακούνησαν» και τους υποχρέωσαν να σοβαρευτούν. Κι αυτό θεωρούμε πως θα λειτουργήσει και απόψε.

Στα επιμέρους στοιχεία του ματς ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Αστέρας συχνά δεν σκοράρει στην Τούμπα. Στις 9 από τις 13 τελευταίες επισκέψεις του εκεί, έμεινε «άκαπνος». Επίσης, η ομάδα της Τρίπολης έρχεται από 6 under στα επτά φετινά, εκτός έδρας, παιχνίδια της. Τέλος, ο προπονητής του «δικεφάλου» έχει μόνο νίκες επί του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης.

Σημασία για τον ΠΑΟΚ έχει η νίκη και όχι η έκταση της. Απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο, θα την επιδιώξει παίζοντας όσο πιο προσεκτικά γίνεται. Το συνδυαστικό 1 & U3.5, στο 2,05 μοιάζει αρκετά πιθανό.