Pick: Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Άρης

Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Άρης

Ολυμπιακός – Άρης (12/12/2021, 19:30), Ελλάδα, Superleague

Την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο από τους διώκτες του έχει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Άρης. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +5 από την ΑΕΚ, μετά την γκέλα της τελευταίας στην Τρίπολη και με νίκη θα πάνε στο +8. Διαφορά πολύ μεγάλη, στο φινάλε του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου. Γνωρίζουν, ωστόσο, ότι έχουν απέναντι τους έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Ο οποίος θα βρισκόταν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αν δεν ξεκινούσε τη σεζόν με -6 βαθμούς. Ο Άρης, μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ πέρασε θριαμβευτής από την Τούμπα (1-0). Και ντουμπλάρισε τις νίκες του επί του Αστέρα, πάλι με 1-0. Επέστρεψε στο περσινό, αγαπημένο του, σκορ θέλοντας πρώτα απ΄ όλα να διασφαλίσει ότι δεν θα δεχτεί γκολ. Με παρόμοια λογική, να μη δεχτεί γκολ δηλαδή, αναμένεται να παραταχθεί και στο Φάληρο.

Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Άρης

Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Άρης για τον Ολυμπιακό και θα γίνει ακόμη πιο δύσκολος, μπλοκάροντας τους χαφ των πρωταθλητών. Οι οποίοι, είναι αλήθεια, φέτος δεν αποδίδουν το ίδιο καλά με την περσινή σεζόν. Κυρίως δεν υπάρχει σταθερότητα στην απόδοση τους. Αν οι φιλοξενούμενοι βρουν τον τρόπο να κλείσουν τους χώρους και την τροφοδοσία προς τον Ελ Αραμπί, έχουν τύχη. Τουλάχιστον για τον ένα βαθμό. Ο Ολυμπιακός, βεβαίως, έχει την ποιότητα και το υλικό να πάρει αυτό που θέλει. Αλλά εκείνο που λέμε είναι ότι περιμένουμε να δυσκολευτεί πολύ να φτάσει στο στόχο του. Εξάλλου, όποια ομάδα τον αντιμετώπισε κλειστά φέτος, του έβαλε δύσκολα. Αντίθετα, όταν οι μεσοεπιθετικοί του βρουν χώρους, ο αντίπαλος δεν έχει τύχη.

Είναι δύσκολο να «ανοίξει» το ματς, κυρίως λόγω της τακτικής του Άρη. Υπό αυτό το πρίσμα, το 2,25 στο under 2.5 έχει αξία.