Pick: Ένα γκολ από τον Ιωνικό

Ένα γκολ από τον Ιωνικό

Ιωνικός – ΑΕΚ (16/12/2021, 19:30) Ελλάδα Σουπερλίγκ

Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η ΑΕΚ, όμως ένα γκολ από τον Ιωνικό «νοστιμίζει» πολύ την απόδοση στο διπλό. Και από το 1,45 που βρίσκουμε τη νίκη της, το αμφίσκορο την «εκτοξεύει» στο 3,50.

Αλλά  να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η «Ένωση», μετά το χθεσινό πέρασμα του ΠΑΟΚ από τα Γιάννενα και του Ολυμπιακού από το Περιστέρι, δεν έχει περιθώρια. Θέλει να διατηρήσει την απόσταση που είχε πριν το ξεκίνημα της αγωνιστικής και από τους δυο. Συνεπώς η νίκη είναι μονόδρομος. Ο αντίπαλος είναι μεν αξιόμαχος, όπως έχει αποδείξει, ωστόσο υπάρχει διαφορά ποιότητας. Αλλά και καλές σχέσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η ΑΕΚ, που μόνο στην Τούμπα και στην Τρίπολη δεν κατάφερε να σκοράρει, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική φέτος. Μεσοεπιθετικά η ποιότητα της είναι δεδομένη. Κι αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα πως δεν θα μείνει χωρίς γκολ για 2η σερί αγωνιστική.

Ένα γκολ από τον Ιωνικό

Εκείνο που αναζητούμε, συνεπώς, είναι ένα γκολ από τον Ιωνικό. Το οποίο γκολ οι Νικαιώτες έχουν αποδείξει ότι «έχουν». Τα τέσσερα τελευταία εντός της ομάδας ήταν όλα αμφίσκορα, ενώ μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να «γυρίσει» από ένα 0-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Αγρίνιο, αλλά με δυο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο έσωσε τον βαθμό. Γενικά η ομάδα έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Κι ότι θα φτάσει στην ανανέωση της παραμονής στην κατηγορία πολύ πιο εύκολα απ΄ ότι θα περίμενε κάποιος. Για το ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο, να επισημάνουμε ότι δεν θα είναι διαθέσιμος ο σέντερ φορ Τουράμ.

Η ΑΕΚ έχει μεσοεπιθετικά την ποιότητα να πάρει το ματς, αλλά το 1,50 στο διπλό δε συγκινεί. Ρισκάρουμε στο combo 2 και GG, που βρίσκεται στο 3,50.