Pick: Άλλο ματς για τη Φλαμένγκο

Άλλο ματς για τη Φλαμένγκο

Ατλέτικο Παραναένσε – Φλαμένγκο (02/11/2021, 21:00), Βραζιλία, Σέριε Α

 Άλλο ματς για τη Φλαμένγκο είναι αυτό με την Ατλέτικο Παραναένσε, το βράδυ της Τρίτης (02/11, 21:00), λίγο πριν τα βραδινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλο, συγκριτικά με το μεταξύ τους παιχνίδι Κυπέλλου (28/10) στην έδρα της Φλαμένγκο, στο οποίο θριάμβευσε η Παραναένσε 3-0. Παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο. Το αποψινό ματς, στην έδρα της Ατλέτικο αυτή τη φορά, είναι must win για τους περσινούς πρωταθλητές. Αν κερδίζουν «πιάνουν» την Παλμέϊρας στη 2η θέση της κατάταξης, μειώνοντας στους επτά τη διαφορά από την κορυφή. Κι έχοντας παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο, την οποία κέρδισαν 1-0 το Σαββατοκύριακο. Ήταν μια νίκη που βοήθησε να ξεχαστούν οι πρόσφατες γκρίνιες για την απόδοση της ομάδας.

Άλλο ματς για τη Φλαμένγκο

Μπορεί να είναι άλλο ματς για τη Φλαμένγκο το αποψινό, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τη γηπεδούχο Ατλέτικο Παραναένσε. Όντας στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού και ερχόμενη από τρεις σερί ήττες αναζητά εναγωνίως βαθμούς. Στη νίκη της επί της Φλαμένγκο, για το Κύπελλο, φάνηκε πως δεν είναι χαμένη από χέρι. Ειδικά τώρα που από τους φιλοξενούμενους λείπει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (Ενρίκε, 9 γκολ). Αλλά οι περσινοί πρωταθλητές γνωρίζουν πώς να παίρνουν αυτό που θέλουν. Στο ντέρμπι κορυφής, η Φλαμένγκο έπαιξε για να «κλέψει» τη νίκη, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία. Τα κατάφερε, με τη βοήθεια της τύχης. Δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, γλίτωσε την ισοφάριση σε 2-3 περιπτώσεις, απείλησε κι εκείνη, στο τέλος πανηγύρισε. Με τον ίδιο τρόπο θα επιδιώξει να τα καταφέρει και απόψε. Κι έχει το υλικό και τον τρόπο να το πετύχει.

Δίκαιες οι τιμές στο διπλό της Φλαμένγκο, εμείς προσεγγίζουμε πιο συντηρητικά το ματς. Το combo X2 και under 3,5, στο 1,80 (Stoixman) μοιάζει να έχει καλές πιθανότητες.