Ο κορίτσαρος της Leeds

Ο κορίτσαρος της Leeds

Είναι πανέμορφη και τραβάει παντού τα βλέμματα. Ο κορίτσαρος της Leeds United TV και όχι μόνο, «παίζει» μπάλα στα αγγλικά γήπεδα.

Η Έμα Τζόουνς είναι δημοσιογράφος στο BBC. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ και κυρίως με το ποδόσφαιρο. Η παρουσία της και μόνο, αποσπά το βλέμμα των απανταχού φιλάθλων.

Ο κορίτσαρος της Leeds

Η Ουαλή αθλητικογράφος ταυτόχρονα είναι και η βασική παρουσιάστρια του Leeds United TV. Η πορεία της στην δημοσιογραφία δεν είναι μικρή, ούτε ευκαταυφρόνητη. Με καριέρα στις Sunday Mirror, The Mail On Sunday και The Sun, δεν κερδίζει τα προς το ζειν μόνο με την ομορφιά της.

Η αλήθεια πάντως είναι, ότι εντυπωσιάζει με τα κάλλη της που δεν μπορούν περάσουν απαρατήρητα και κυρίως το πλούσιο μπούστο της. Προπονητές και ποδοσφαιριστές έχουν πιαστεί πολλές φορές από τον τηλεοπτικό φακό, να έχουν καρφωμένο το βλέμμα τους στο επίμαχο σημείο, την ώρα της συνέντευξης!

Περισσότερες φωτογραφίες της και βίντεο μπορείτε να δείτε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/eljonesuk/