Σκοράρουν οι καλύτερες ομάδες

Χράντετς Κράλοβε-Λίσεν (22/5/2021, 16:00) Τσεχία FNL

Βρισκόμαστε στην προτελευταία αγωνιστική της Β’ Τσεχίας και τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Η Χράντετς Κράλοβε, το πιο «ακριβό» ρόστερ και μια από τις πιο βαριές φανέλες της κατηγορίας, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Πήρε εξαρχής το προβάδισμα και τώρα βρίσκεται στο +8 από την σημερινή της αντίπαλο. Οπότε δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Η πρωτιά δεν αλλάζει παρ’ ότι πρόκειται για ντέρμπι κορυφής.

Το κίνητρο που μας κάνει να ασχολούμαστε με το over 2,5 έχει να κάνει κυρίως με την αντιμετώπιση των προπονητών. Ο Ζντένκο Φρτάλα της Χράντετς δήλωσε απογοητευμένος με την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής με την Βάρνσντορφ εκτός. Αυτό το «Χ» δεν χάλασε βέβαια το αήττητο, αλλά έσπασε ένα σερί 10 συνεχόμενων νικών. Αν νικούσε και σ’ εκείνο το ματς η Χράντετς θα πετύχαινε το απόλυτο ρεκόρ της ως συλλόγου σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών της Τσεχίας.

Περιμένει με ανυπομονησία

Η Λίσεν κατά τον δικό της προπονητή Μίλαν Βαλάσοβιτς περιμένει το ματς με ανυπομονησία. Μετά από μια υπερβατική χρονιά για τα δεδομένα της, έχει την ευκαιρία να παίξει ένα ανοιχτό ματς με την καλύτερη ομάδα. Στους 12 αγώνες της το 2021 έχει μόνο μία ήττα, δεν έχει χάσει στα τελευταία επτά (5-2-0). Η παραγωγικότητά της σε γκολ δεν είναι τόσο σταθερή όσο της αντιπάλου. Γνωρίζει, όμως, ότι για να διεκδικήσει αποτέλεσμα χρειάζεται να βρει δίχτυα.

Το over 2,5 ανάμεσα στις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που δεν έχουν και κάποιο βαθμολογικό ζόρι, βρίσκεται στο 1,85 στη Bet365.