Novibet

Έκλεισε αισίως μια δεκαετία από την ίδρυσή της και βαδίζει συνέχεια με σταθερά βήματα σύμφωνα με την εξέλιξη της εποχής. Από τις ανερχόμενες πλατφόρμες με τον κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο να την προτιμά χωρίς δεύτερη σκέψη. Εχει πάρα πολλά ενεργά μέλη στην Ελλάδα. Το τελευταίο διάστημα σημειώνει τεράστια βήματα προόδου και στο εξωτερικό. Η πρόοδος οφείλεται στις καινοτόμες ιδέες που δεν σταματούν να ανανεώνουν το προϊόν σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Αγορές – Στοιχηματικές επιλογές

Όποιος ασχολείται κυρίως με το ποδόσφαιρο είναι φυσικό να έχει λατρέψει τη Novibet. Οι λόγοι είναι πολλοί και έχουν να κάνουν με τη μεγάλη γκάμα των αγορών. Πρώτος και βασικότερος οι υψηλές αποδόσεις, όχι μόνο στα κορυφαία αλλά στα περισσότερα πρωταθλήματα. Ανταγωνιστικές τιμές στις βασικές επιλογές. Ασιατικά χάντικαπ και φυσικά cash out* για να μπορείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας όποτε το θεωρείτε απαραίτητο. Βέβαια, υπάρχει και η επιστροφή του πονταρίσματος από τη Novibet, αν τυχόν χάσετε το παιχνίδι με γκολ μετά το 88’!*

Τα πολλά ειδικά στοιχήματα και τα fun bets σε κάθε παιχνίδι που δίνουν μια διαφορετική νότα, καθώς ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Εχουμε εδώ μια πλατφόρμα που δύσκολα θα βρείτε όμοιά της στην αγορά. Προσθέστε και το bet referral που είναι η υπηρεσία για πιο τολμηρούς παίκτες και έχετε ένα πλήρες πακέτο. Το συγκεκριμένο δίνει τη δυνατότητα σε όσους το θελήσουν, εφόσον γίνει δεκτό το αίτημά τους από την εταιρία, να ποντάρουν πάνω από το ανώτατο όριο στοιχηματισμού.

Εκτός από το στοίχημα υπάρχει και η υπηρεσία Novibet Live Casino με εκατοντάδες επιλογές, από την οποία επίσης θα μείνουν ικανοποιημένοι όσοι αγαπούν τα τυχερά παιχνίδια.

Αποδόσεις και γκανιότα

Οι μεγάλες λίγκες έχουν ελκυστικές αποδόσεις στη Novibet. Θα το διαπιστώσετε από το πρώτο κλικ που θα κάνετε στην ιστοσελίδα με τα παιχνίδια της ημέρας. Ειδικά για όσους παρακολουθούν Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και La Liga οι τιμές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και πολλές φορές οι καλύτερες της αγορά.

Με βάση το μέσο όρο της γκανιότας η Novibet καταφέρνει να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, ύψους 5 έως 6%, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις για  ακόμη υψηλότερες αποδόσεις. Εξαιρετική και η περίπτωση κάποιων αγώνων που προσφέρονται με μηδενική γκανιότα, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικήσουν μεγαλύτερα κέρδη. Αφορά τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις και δεν περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά απλώνεται στο μπάσκετ και στο τένις. Εννοείται ότι οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές σε ό,τι αφορά την επιλογή γεγονότων της τελευταίας στιγμής ή στα fun bets (με πολιτική, Eurovision ή οτιδήποτε άλλο είναι στην επικαιρότητα) και στα ειδικά στοιχήματα που είναι ούτως ή άλλως υψηλότερες συγκριτικά με άλλες πλατφόρμες.  

Live Streaming – Cash Out

Από τη στιγμή που η λειτουργία live streaming έγινε πραγματικότητα, η εταιρία είναι ακόμη πιο ελκυστική για τους παίκτες. Βλέπετε ζωντανά τους αγώνες που έχετε στοιχηματίσει ή αυτούς που σας ενδιαφέρουν να στοιχηματίσετε στη διάρκειά τους. Για να δείτε την αναμέτρηση που σας ενδιαφέρει, αρκεί να είστε ενεργά μέλη και να έχετε κάνει έστω μία κατάθεση. Εξίσου χρήσιμη είναι και η ενημέρωση μέσω στατιστικών και γραφικών για τα πιο σημαντικά παιχνίδια, ώστε να έχει γνώση των δεδομένων πριν στοιχηματίσετε τα χρήματά σας.

Για την υπηρεσία cash out έχετε δύο απλές επιλογές: Το απλό και το αυτόματο. Στην πρώτη περίπτωση οι παίκτες βλέπουν δίπλα στο παιχνίδι που έχουν ποντάρει, το ποσό με το οποίο μπορούν ανά πάσα στιγμή να κλείσουν το στοίχημά τους. Στη δεύτερη έχουν επιλέξει εκ των προτέρων το ποσό που επιθυμούν να πραγματοποιηθεί cash out.

Mobile stoixima

Μια απλή σύνδεση και ένα κινητό σύγχρονης εποχής είναι αρκετά για να απολαύσετε το στοίχημα στη Novibet. To app είναι σχεδιασμένο για iOS και Android και μπορείτε να δείτε ακόμη και ζωντανά, μέσω live streaming, το παιχνίδι ή τα παιχνίδια που έχετε στοιχηματίσει όπου κι αν βρίσκεστε.

Συναλλαγές

Η γνώση που διαθέτουν στη Novibet για την ταχύτητα των συναλλαγών είναι άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Μπορείτε να κάνετε καταθέσεις με όλους τους τρόπους, ενώ ο χρόνος για κάθε ανάλυψη όσον αφορά τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Το ίδιο ισχύει για κάρτες και τραπεζικούς λογαριασμούς, αν τυχόν δεν καθυστερούν τη συναλλαγή οι τράπεζες.

Επικοινωνία

Το customer service της Novibet είναι φιλικό και απόλυτα καταρτισμένο, έτοιμο να δώσει λύση σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Εχετε την ευχέρεια να μιλήσετε με κάποιο εκπρόσωπο οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο, όλες τις μέρες της εβδομάδας και μάλιστα με τους περισσότερους τρόπους από κάθε άλλη εταιρία. Live chat, τηλέφωνο, e-mail, Messenger, Viber, WhatsApp και Skype.

Αξιολόγηση – Γιατί να παίξω στη Novibet

Πέρα από τα βασικά που είναι πιθανό να τα βρείτε στις περισσότερες μεγάλες στοιχηματικές, η Novibet διαθέτει τεράστια γκάμα επιλογών σε ειδικά στοιχήματα και fun bets. Έχει επίσης εξαιρετικές αποδόσεις στα παιχνίδια των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων. Σταθερή δυνατότητα για ποντάρισμα με 0% γκανιότα, cash out με όλους τους τρόπους και ευχέρεια χρήσης μέσω mobile app. Είναι η στοιχηματική που σας ταιριάζει.