Bwin

Σχεδόν 25 χρόνια έχουν περάσει πλέον από την ίδρυσή της Bwin, η οποία είχε αρχικά ξεκινήσει ως Bet and Win. Η ταχύτατη εξέλιξή της είναι αλήθεια ότι οδήγησε το στοίχημα σε κανούριους δρόμους. Γι’ αυτό θεωρείται πλέον από τα πιο βαριά ονόματα της εποχής. Έδωσε προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο και στη δημιουργία ενός live betting που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με άλλο. Έτσι έγινε η πλατφόρμα που στηρίχτηκε ολόκληρο το οικοδόμημα του διαδικτυακού στοιχήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αγορές – Στοιχηματικές Επιλογές

Δεν υπάρχει παίκτης που να γνώρισε τη Bwin και να μην έμεινε ευχαριστημένος από τις επιλογές που προσφέρει. Τριψήφιες σε αριθμό ανά παιχνίδι, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον «βασιλιά των σπορ», με τεράστια ποικιλία. Εκτός από τις κλασικές αγορές για τον νικητή του αγώνα, τον αριθμό των γκολ, το ακριβές σκορ, θα βρείτε αρκετά combo bets. Την επιλογή γκολ στο επόμενο 15λεπτο, καθώς και εναλλακτικά στοιχήματα με κόρνερ, κάρτες, πέναλτι, σκόρερ και πολλά άλλα. Αν προσθέσετε και το Build a Bet*, υπηρεσία στην οποία μπορείτε να συνδυάσετε πολλές επιλογές από ένα παιχνίδι, έχετε ένα πλήρες πακέτο. Χώρια ότι οι καθημερινές προσφορές* (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) είναι πάρα πολλές. Όπως στο section Bwin Live Casino, ενώ για τους πιστούς παίκτες της εταιρίας είναι ακόμη περισσότερες. Υπάρχει λιγότερο μπάσκετ και τένις, περισσότερα πλέον virtual sports. Επίσης αθλήματα που είναι λιγότερο δημοφιλή με πιο εξειδικευμένο κοινό. Αναφερόμαστε στο μπέιζμπολ, το σνούκερ, το κρίκετ, το δίαθλο, το χόκεϊ επί πάγου και άλλα. Η λίστα μοιάζει ατελείωτη.

Αποδόσεις και Γκανιότα

Η Bwin έχει επιλέξει να μην προσφέρει αγώνες με 0% γκανιότα όπως κάνουν άλλες πλατφόρμες με ισχυρό όνομα σαν το δικό της. Ωστόσο, η γκανιότα κυμαίνεται σε χαμηλό μέσο όρο, κοντά στο 4,5%. Δεν αφορά μόνο τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο. Στα ίδια επίπεδα, που σημαίνει υψηλές αποδόσεις για τους παίκτες, κυμαίνονται το τελευταίο διάστημα και οι πιο μικρές λίγκες. Ιδιαίτερα αξιόλογες είναι επίσης οι τιμές σε συνδυαστικά παρολί, όπως και οι προσφορές* (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) γεγονότων με ενισχυμένες αποδόσεις. Στην τελευταία περίπτωση καθορίζεται συνήθως από τα παιχνίδια που θεωρούνται ως τα πιο σημαντικά της ημέρας. Εξίσου ανταγωνιστικές και υψηλές είναι οι αποδόσεις και στα υπόλοιπα δημοφιλή σπορ. Επίσης θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι ρίχνοντας μια ματιά και στη λίστα με τα virtual.

 

Live Streaming – Cash Out

Ενας από τους βασικούς λόγους που η Bwin κάνει τη διαφορά είναι το live betting. Αυτή έκανε το ξεκίνημα για να την ακολουθήσουν οι υπόλοιπες , ώστε το στοίχημα να γίνει ακόμη πιο συναρπαστικό. Ολες σχεδόν οι pre-game αγορές προσφέρονται και στη ζωντανή εξέλιξη. Το live streaming είναι απαραίτητη προϋπόθεση και θα σας καλύψει ταυτόχρονα σε γεγονότα που σας ενδιαφέρουν σε μεγάλες αλλά και μικρότερες λίγκες. Είναι και ο βασικότερος λόγος για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στο live, μέσω πολλαπλής προβολής. Παρακολουθείτε την εξέλιξη στο ή στα ματς που έχετε ποντάρει ή θέλετε να ποντάρετε. Το cash out σας δίνει πάντα τη δυνατότητα είτε να ασφαλίσετε πρόωρα κέρδος είτε να μειώσετε τη χασούρα. Ακόμη πιο ευνοϊκή για κάποιους είναι και η ύπαρξη του αυτόματου cash out.

Mobile Στοίχημα

Με το mobile app της Bwin έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τους αγώνες που έχετε στοιχηματίσει σε live streaming ή να ενημερωθείτε άμεσα για την εξέλιξή τους. Είναι ιδιαίτερα λειτουργικό για Android και iOS, ενώ αρκεί μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο για να απολαύσετε το παιχνίδι όπου κι αν βρεθείτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Συναλλαγές

Από τη στιγμή που η Bwin έχει φροντίσει για να είναι εφικτές όλες οι συναλλαγές, δεν θα μπορούσε να αγνοήσει την ταχύτητα στις αναλήψεις. Με ηλεκτρονικά πορτοφόλια βλέπετε τα χρήματα από τα κερδισμένα στοιχήματα σε λιγότερο από 12 ώρες στο λογαριασμό σας, ενώ με Paysafe η ανάληψη γίνεται τουλάχιστον στο μισό διάστημα.

Επικοινωνία

Όποιο τρόπο επικοινωνίας και να επιλέξετε, το προσωπικό της εταιρίας θα σας προσφέρει στο μέγιστο τις υπηρεσίες του. Υπάρχει live chat σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και τις επτά ημέρες της εβδομάδας, όπως και η δυνατότητα της επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου. Απευθείας γίνεται η ενημέρωση στο λογαριασμό σας, όπως και μέσω e-mail για όποιο παράπονο ή απορία υπάρχει.

Αξιολόγηση – Γιατί να παίξω στην Bwin

Δεν είναι ένας ή δύο οι λόγοι που αξίζει κανείς να δοκιμάσει στοιχηματικά – και όχι μόνο – την Bwin. Το καλύτερο live betting, ελκυστικές προσφορές* (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) σε καθημερινή βάση, ταχύτατες αναλήψεις στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, τεράστια ποικιλία αγορών, γεγονότα με ενισχυμένες αποδόσεις, λειτουργική πλατφόρμα για το κινητό, όλα πλαισιωμένα από την απόλυτη αξιοπιστία που φέρει το βαρύ όνομά της.