Ελκυστικό αμφίσκορο στο Πόρτο Αλέγκρε

Γκρέμιο – Φορταλέζα (28/06/2021, 02:00) Βραζιλία Σέριε Α

Η Γκρέμιο και η Φορταλέζα, οι οποίες διαγράφουν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία στα πρώτα στάδια του Πρωταθλήματος, θα τεθούν αντιμέτωπες στο Πόρτο Αλέγκρε.

Η Γκρέμιο φανέρωσε σημάδια βελτίωσης απέναντι στη Σάντος. Ωστόσο, ούτε αυτή τη φορά κέρδισε καθώς παραχώρησε 2-2 αν και απέκτησε προβάδισμα δύο φορές. Μικρή παρηγοριά ότι πήρε τον πρώτο της βαθμό αφού είχαν προηγηθεί τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η διοίκηση, πάντως, δείχνει διάθεση να στηρίξει τον προπονητή Τιάγκο Νούνες, που βρίσκεται υπό πίεση. Περιμένει, ωστόσο, να δει καλύτερες εμφανίσεις και φυσικά νίκες.

Ο Μπρένο (τ, 2/0) ξεπέρασε τον κορωνοϊό αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Τραυματίες οι Μάικον (μ, 1/0), Άλισον (μ), Γκόμες (α), διεθνής ο Πινάρες (μ).

Ήττα έπειτα από 21 αγώνες

Η Φορταλέζα, στην αντίπερα όχθη, έχασε 2-1 στη Φλαμένγκο. Πλήρωσε την άθλια εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, οπότε και βρέθηκε πίσω 2-0. Αντέδρασε στην επανάληψη αλλά απλώς μείωσε.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα σε 21 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, δείχνει ανταγωνιστική και βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη, κάτι που πιστώνεται στον προπονητή Χουάν Βοϊβόδα.

Σκόραρε στα πέντε από τα έξι παιχνίδια για το Πρωτάθλημα.

Απών θα είναι απόψε ο Ζούσα (α, 2/0) λόγω τραυματισμού.

Η Γκρέμιο δείχνει να συνέρχεται και θα τα δώσει όλα για την πρώτη νίκη απέναντι στην ποιοτική Φορταλέζα, η οποία έχει έφεση στο σκοράρισμα. Είναι πιθανό να σημειωθούν τέρματα εκατέρωθεν. Στο 2,15 η απόδοση από την bwin.