Αμφίρροπη μάχη με γκολ

Κρουζέιρο – Κοριτίμπα (7/7/2021, 01:00) Βραζιλία Β’ Κατηγορία

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται τα ξημερώματα το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας. Ενδιαφέρουσα αγωνιστικά, αλλά και στοιχηματικά, η συνάντηση ανάμεσα σε Κρουζέιρο και Κοριτίμπα.

Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που πραγματοποιούν καλύτερη πορεία, όμως επισκέπτονται μία έδρα όπου δεν έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις. Ανεξαρτήτως τελικού νικητή, πιστεύουμε πως και οι δύο αντίπαλοι είναι ικανοί να δημιουργήσουν φάσεις. Θα κινηθούμε, συνεπώς, ακολουθώντας αυτό το σκεπτικό.

Ψάχνει συνέπεια, αλλά απειλεί

Η Κρουζέιρο προσπαθεί ακόμα να βρει τον εαυτό της και δεν αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας (2-3-4). Αυτό φάνηκε και στο πρόσφατο 0-0 στο γήπεδο της Μπραζίλ ντε Πελότας, που διεύρυνε το αρνητικό σερί (0-2-1). Πάντως, αν και δεν μπήκε γκολ, το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό και εκείνη δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες.

Ακόμα κι αν ο αντίπαλος είναι ισχυρότερος, περιμένουμε παρόμοια εικόνα και τώρα. Εξάλλου, και οι προηγούμενοι 4 εντός έδρας αγώνες της ολοκληρώθηκαν με G/G, ενώ τα αποτελέσματα ήταν μοιρασμένα (1-2-1).

Προορισμός η κορυφή

Η Κοριτίμπα, με τη σειρά της, θα προσπαθήσει να σημειώσει την 6η διαδοχική νίκη και να περάσει στην πρώτη θέση. Στο τελευταίο παιχνίδι της, πάντως, δεν ικανοποίησε πλήρως κόντρα στη Ρέμο (2-1), έστω κι αν δεν το πλήρωσε.

Απέναντι στην Κρουζέιρο έχει εναντίον της και την εκτός έδρας παράδοση. Στα τελευταία 13 ταξίδια της στο Μπέλο Οριζόντε πήρε μόνο μία νίκη (1-4-8). Αξιοσημείωτο, επίσης, ότι στις 7/10 πιο πρόσφατες επισκέψεις σημειώθηκε G/G.

Έχοντας μπροστά μας μια ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση, δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Θεωρούμε, ωστόσο, πιθανό και οι δύο ομάδες να βρουν δίχτυα. Επιλέγουμε κατά συνέπεια το G/G, το οποίο προσφέρεται στην Championsbet στο 2,03.