Χάαλαντ: Στην Μπαρτσελόνα με 250 εκατομμύρια;

εκατομμύρια

«Πάρτι» κάνουν οι καταλανικές εφημερίδες σήμερα (9/3). Αφιερώνουν το πρωτοσέλιδό τους στον Χάαλαντ, τονίζοντας πως μπορεί να κλείσει στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Με το deal να είναι στα 250 εκατομμύρια.

Ο Λαπόρτα είχε ήδη… ζεστάνει το θέμα. Ο Νορβηγός αστέρας της Ντόρτμουντ δείχνει να κλίνει προς Βαρκελώνη μεριά αυτή τη στιγμή.

Ο Τσάβι δεν έχει κρύψει το θαυμασμό του για τον παίκτη. Αντίθετα, τον έχει εκφράσει και δημόσια. Μάλιστα φημολογείται πως υπήρξε και ραντεβού μέσα στην περασμένη εβδομάδα. Κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Στην Μπαρτσελόνα με 250 εκατομμύρια;

Η MundoDeportivo αλλά και η Sport κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί (9/3) με βασικό θέμα τον Χάαλαντ στο πρωτοσέλιδό τους. Θεωρούν πως είναι μια υπόθεση καθ’ όλα εφικτή για την Μπαρτσελόνα.

Και οι δύο εφημερίδες οριοθετούν το ποσό της ενδεχόμενης μεταγραφής στα 250 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής δελεάζεται από το πρότζεκτ των «μπλαουγκράνα». Επίσης, σημαντικό ρόλο και η βελτίωση της ομάδα στην εποχή του Τσάβι.

Στην ιστοσελίδα της MundoDeportivo υπάρχει και podcast με τίτλο «Good Morning Soccer». Ξεκινάει από το πώς βλέπει η Barça την υπογραφή του Χάαλαντ αυτή τη στιγμή. Λέει για άλλες πιθανές υπογραφές στους Καταλανούς και την ανανέωση του Sergi Roberto, ο οποίος βρίσκεται σε αδιέξοδο.