Ποντάρισμα στο υψηλό σκορ

Δε Νιου Σεντς – Κεφν Ντρούιντς (1/2/2022, 21:45) Ουαλία Πρέμιερ Λιγκ

H πρωτοπόρος Νιου Σεντς θα υποδεχθεί την ουραγό Κεφν Ντρούιντς σε παιχνίδι που αναμένεται να έχει υψηλό σκορ.

Όπως το τελευταίο της Νιου Σεντς, η οποία πέρασε με 4-0 από την έδρα της Κέρναρφον Τάουν πανηγυρίζοντας την έκτη διαδοχική νίκη της. Είναι σταθερά στην κορυφή, με απόσταση δεκαέξι βαθμών από τους διώκτες της.

Ως γηπεδούχος καταγράφει δέκα «άσσους» σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Οι τρεις από τους πέντε τελευταίους συνοδεύτηκαν από Over 4,5 και ο ένας ήταν Over 3,5.

Αβέβαιη θεωρείται η συμμετοχή των Ρομπλς (ε, 19/0) και Μπρόμπελ (μ, 15/5). Ο Έμπε (ε, 4/1) παραχωρήθηκε με υποσχετική στην Μπάλα Τάουν.

Η Κεφν Ντρούιντς, από την πλευρά της, συνετρίβη με 5-0 από την Αμπερτιστγουίθ Τάουν. Αδύναμη, έχει αποσπάσει μόλις δύο βαθμούς σε δεκαεννέα αγώνες! Προφανώς τελευταία, η πιο κοντινή ομάδα απέχει δεκαέξι βαθμούς.

Στα πέντε τελευταία ματς η εστία της παραβιάστηκε 23 φορές. Τα τρία ήταν Over 4,5. Αξιοσημείωτο πάντως ότι σκόραρε στα τέσσερα εξ αυτών.

Τιμωρημένοι οι Μπάιο (μ, 10/0) και Σμιθ (μ, 2/0), ενδεχομένως να επιστρέψει ο Ντέηβιντσον (α, 8/0). Τις τελευταίες ημέρες έγιναν κάποιες προσθήκες σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Δεν τίθεται θέμα για τον νικητή. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 48 πόντοι σε μόλις δεκαεννέα παιχνίδια. Το ζητούμενο είναι το σκορ. Το Over 4,5 μοιάζει πιθανό και προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 1,70.