Χωρίς τον πρώτο σκόρερ οι «mariners»

Γκρίμσμπι – Σάουθεντ (19/11/2021, 21:45), Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας

Γκρίμσμπι και Σάουθεντ υποβιβάστηκαν μαζί από τη Λιγκ2 αλλά το φετινό τους ξεκίνημα στη Νάσιοναλ Λιγκ δεν ήταν ανάλογο των προσδοκιών που υπήρχαν για άμεση επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η Γκρίμσπμπι ξεκίνησε εντυπωσιακά, τρέχοντας μεγάλο αήττητο σερί και παραμένει ακόμα και τώρα στα υψηλά στρώματα του πίνακα, ωστόσο είναι σε κακό φεγγάρι, αφού μετρά τέσσερις κολλητές ήττες (τρεις στο πρωτάθλημα κι έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο από την υποδεέστερη Κιντέρμινστερ) το διάστημα που αγωνίζεται χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, ΜακΆτι (13/6).

Δεν πείθουν οι «μπλε»

Στο στρατόπεδο της Σάουθεντ η σεζόν ξεκίνησε σχεδόν εφιαλτικά, με την ομάδα να μην μπορεί να σταυρώσει νίκη εντός-εκτός, μέχρι που αναγκάστηκε να απολύσει τον τεχνικό Μπράουν για να φέρει στη θέση του έναν βετεράνο πρώην παίκτη της ομάδας. Ο Κέβιν Μάχερ ωστόσο δεν είναι… μετρ της προπονητικής και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε «οι παίκτες δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα την φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε στο σύλλογο».

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ιρλανδός, οι «μπλε» έχουν κερδίσει μόνο μια… καφενειακού επιπέδου αντίπαλο στον προκριματικό του Κυπέλλου και την Ντόβερ στο πρωτάθλημα, αλλά, την (υποβιβασμένη) Ντόβερ στη Νάσιοναλ Λιγκ μπορούν όλοι να την κερδίσουν, αυτό δεν αποτελεί κατόρθωμα.

Θεωρούμε ότι η Γκρίσμπι είναι καλύτερη ομάδα και παρά την απουσία του πρώτου της σκόρερ θα καταφέρει να επανέλθει στα «τρίποντα», με τον άσο να προσφέρεται σε χαμηλές τιμές αλλά να… τρώγεται ευχάριστα με το combo 1+Οver 1.5 σε αποδόσεις που αγγίζουν τον διπλασιασμό.