Pick: Φαβορί που θα δεχθεί γκολ…

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Χέλσινγκορ και την Έσμπιεργκ που ανοίγει σήμερα την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Β’ Δανίας.

Από την μία η πρωτοπόρος της κατηγορίας, που μπορεί να φιγουράρει στην κορυφή, αλλά δέχεται πανεύκολα το γκολ κι από την άλλη μία ομάδα που πριν τη διακοπή φάνηκε να ανεβαίνει.

Εστιάζουμε στους γηπεδούχους, όμως, που μπορεί να καυχιόνται ότι βρίσκονται στην κορυφή, ωστόσο η άμυνά τους δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη εντός έδρας. Αήττητη μέχρι τώρα στα πέντε παιχνίδια μέσα στο σπίτι της, αλλά στα τέσσερα τελευταία έχει δεχθεί γκολ. Μάλιστα πριν την διακοπή, δέχθηκε ηχηρή σφαλιάρα στην έδρα της Νίκομπινγκ (3-0) και τώρα θέλει να επανέρθει.

Η Έσμπιεργκ από την πλευρά της μέχρι πριν τη διακοπή είχε πρόβλημα στο γκολ εκτός, αλλά ο Μπράμπετς δούλεψε κατά τη διάρκεια αυτής για να την ενισχύσει. Συν τοις άλλοις έχει κι ένα κίνητρο παραπάνω μετά την ήττα του πρώτου γύρου με 1-3 εντός έδρας.

Εν ολίγοις πάμε στο αμφίσκορο (1,60), το οποίο αυξάνεται κατά πολύ στην Stoiximan αν το συνδυάσουμε με το under 5,5 του ματς σε απόδοση 1,87. Γκολ και από τις δύο χωρίς να… τραβάει το σκορ πολύ μακριά…