Τα σερί που πληρώνουν

Τα σερί που πληρώνουν

Επιστροφή στη δράση των εθνικών πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο που έρχεται και… τα σερί που πληρώνουν έρχονται σε πρώτο πλάνο. Αναφερόμαστε στις ομάδες που έχουν δημιουργήσει τα δικά τους θετικά ή αρνητικά σερί. Και οι οποίες προσφέρονται είτε για στήριγμα, είτε για κόντρα, ανάλογα με τις αποδόσεις. Εξάλλου, στο στοίχημα, η επιλογή είναι πρώτα και πάνω από όλα θέμα δίκαιης απόδοσης. Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι ομάδες που απαιτούν την… προσοχή μας. Ανάμεσα τους υπάρχουν και κάποιες… που δεν τις φαντάζεστε!

Τα σερί που πληρώνουν

Ξεκινάμε, λοιπόν, τα σερί που πληρώνουν με τις ομάδες που έχουν τα μεγαλύτερα σερί σε νίκες εντός-εκτός: Η Μαμελόντι (ΝΑΦ1) έχει επτά νίκες. Την ακολουθούν Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Λουντογκόρετς, Φούλαμ, Αλμερία και Βίκινγκουρ, με έξι νίκες. Εντός έδρας, η Ατλέτικο Μινέιρο (ΒΡΑ1, στη φωτό ο Χουλκ) «τρέχει» 13 σερί νίκες, η Μπρέινταμπλικ (ΙΣΛ) 10 και η ΑΙΚ Στοκχόλμης (ΣΟΥ1) εννέα. Εκτός έδρας, Γουίγκαν (ΑΓΓ1) συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες και η Πάντερμπορν (ΓΕΡ2) πέντε. Όσες και οι Κασίμα (ΙΑΠ1), Φερεντσβάρος (ΟΥΓ1), Ρέιντζερς (ΣΚΩΠ), Σέρο Πορτένιο (ΠΑΡ1) και Μπουργκ Περονάς (ΓΑΛ3). Η Άαλεσουντ, από τη 2η Νορβηγίας, είναι η ομάδα που «τρέχει» το μεγαλύτερο αήττητο σερί εντός – εκτός: 22 ματς χωρίς ήττα. Ακολουθούν η Πλίμουθ (ΑΓΓ1) και η Τζούμπιλο Ιβάτα (ΙΑΠ2). Εντός έδρας, η Καβασάκι (ΙΑΠ1) παραμένει αήττητη για 18 ματς, ενώ εκτός έδρας η Τζούμπιλο Ιβάτα (ΙΑΠ2) δεν έχασε στα 15 τελευταία παιχνίδια της.

Ήττες… και άλλες ήττες

Βεβαίως, δεν υπάρχουν μόνο θετικά σερί, αλλά και αρνητικά. Εδώ πρωταγωνιστεί η Σπούτνικ, από τη Λευκορωσία, με 14 διαδοχικές ήττες εντός-εκτός. Ένδεκα σερί ήττες έχει η Γουορενπόιντ από την Βόρεια Ιρλανδία και εννέα η γερμανική Γκρόιτερ Φιρτ. Εντός έδρας, Μάριουπολ (ΟΚΡΝ) και η Σπούτνικ που προαναφέραμε έχουν από επτά σερί ήττες. Εκτός έδρας, πέρα από την Σπούτνικ, υπάρχουν αρκετές ομάδες με επτά σερί ήττες. Τις αναφέρουμε: Σοντερίσκε και Βέιλε (ΔΑΝ1), Γκρέμιο (ΒΡΑ1), Ντιναμό Βουκουρεστίου (ΡΟΥ1), Βίσλα Πλοκ (ΠΟΛ1), Σαμπάιο Κορρέα (ΒΡΑ2), Λόνγκφορντ (ΙΡΛΠ).

Χωρίς νίκη εντός – εκτός παραμένουν η ρουμανική Κλιντσένι (15 ματς), η Ντόβερ Αθλέτικ (14 ματς, ΑΓΝΛ), η Λεβάντε (13 ματς ΙΣΠ1). Αλλά και οι Σαπεκοένσε (ΒΡΑ1), Ουλενσάκερ (ΝΟΡ2), Κεφν Ντρούιντς (ΟΥΛΠ) και Μπαστιά Μποργκό (ΓΑΛ3), με 13 ματς χωρίς νίκη. Σαπεκοένσε (ΒΡΑ1, 16 ματς) και Εχίμε (ΙΑΠ2, 14 ματς) είναι οι ομάδες με τα μεγαλύτερα σερί χωρίς νίκη εντός έδρας. Εκτός έδρας η ομάδα με τα περισσότερα ματς χωρίς νίκη είναι και πάλι βραζιλιάνικη: η Μπραζίλ Πελότας (18 ματς, ΒΡΑ2).

Τέλος, Σταντάρ Λιέγης (ΒΕΛ1), Μαγιόρκα (ΙΣΠ1), Σίβασπορ (ΤΟΥ1) και Πόρτο Β΄ (ΠΟΡ2) είναι οι ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες εντός – εκτός (από τέσσερις). Εστουδιάντες (ΑΡΓ1) και Πατσούκα (ΜΕΞ1) έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες εντός (από πέντε). Ενώ Αθλέτικ Μπιλμπάο (ΙΣΠ1), Λουκέρνη (ΕΛΒ1) και Φαρένσε (ΠΟΡ2) έχουν τα πιο πολλά «Χ» εκτός (από τέσσερα).