Σύγκρουση αήττητων σερί στο Eσεξ

Σάουθεντ – Γκρίμσμπι (18/2/2022, 21:45), Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας

Στο τοπ σημείο της φόρμας της από την αρχή της σεζόν βρίσκεται η Σάουθεντ. Εννέα ματς αήττητοι στο πρωτάθλημα και με τέσσερις διαδοχικές νίκες στα πιο πρόσφατα, οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν βρει τα πατήματά τους με τον Μάχερ στον πάγκο.

Οι «μπλε» έχουν πλησιάσει στο -8 από την 7η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου και πλέον στο Εσεξ, όλα μοιάζουν πιθανά… Ο Ιρλανδός τεχνικός των γηπεδούχων εξακολουθεί να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του συμπατριώτη του επιθετικού και πρώτου σκόρερ της Σάουθεντ, Ρις Μέρφι (21/7).

Διάταξη 4-4-2 για τους γηπεδούχους με τους Ντάλμπι (27/6) και Πάουελ (3/1) επιθετικό δίδυμο. Πέντε στα εφτά πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα εμφάνισαν σύνολο γκολ «2-3».

Ανεβάζουν στροφές οι «mariners»

Η Γκρίμσμπι δείχνει να ξαναβρίσκει σταδιακά την αποτελεσματικότητά της, αν κι έχει περάσει μεγάλο διάστημα χωρίς να ελκύει με το ποδόσφαιρο που παράγει. Ωστόσο, τρέχει αήττητο καρέ στο πρωτάθλημα, έχοντας μαζέψει 10 βαθμούς από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς και η αισιοδοξία δεν έχει εγκαταλείψει τελείως το Blundell Park!

Η ομάδα του Πολ Χερστ βρίσκεται οριακά κάτω από τη ζώνη των μπαράζ ανόδου, υστερώντας στην ισοβαθμία με Σόλιχαλ και Ρέξαμ, από τις οποίες έχει λιγότερα τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον ΜακΑτι (24/10) στην κορυφή της επίθεσης. Τρία στα τέσσερα τελευταία στο πρωτάθλημα εμφάνισαν Goal+Over.

Θεωρούμε ότι η γηπεδούχος βρίσκεται ένα «κλικ» πιο κοντά στη νίκη, ωστόσο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη φόρα και τη φόρμα των φιλοξενούμενων. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμεύουν τα combo bets, αφού το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ+Over 1.5 σε αποδόσεις 1.85-1.90 δείχνει να «καλύπτει» το ματς.