Στην τελική ευθεία για τα πλέι οφ

Εμβόλιμη των… μπαράζ ανόδου η αποψινή στη Νάσιοναλ Λιγκ, με τις ομάδες 3-8 να παίζουν μεταξύ τους, την ίδια στιγμή που η πρωτοπόρος Στόκπορτ συνεχίζει ακάθεκτη να οδηγεί την κούρσα, καλπάζοντας προς τον τίτλο και, φυσικά, την απευθείας άνοδο.

Οι «hatters» αντιμετωπίζουν την Κινγκς Λιν εκτός απόψε και λογικά δεν θα συναντήσουν προβλήματα στο να προσθέσουν άλλη μία στο ενεργητικό τους, τη στιγμή που η γηπεδούχος έχει απελευθερωθεί από τη στιγμή που δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό και αυτό την καθιστά επικίνδυνη. Οριακά άνω του τριπλασιασμού το Over 3.5!

Πρέπει να κερδίσουν οι “mariners”

Στο “Blundell Park” η 8η Γκρίμσμπι υποδέχεται την 5η Σόλιχαλ, με τη φιλοξενούμενη φορτσάτη μετά την «πεντάρα» που έριξε στην Ιστλιχ την προηγούμενη αγωνιστική (5-3) αλλά και με αήττητο καρέ στις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Η Γκρίμσμπι που προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπόρεχαμ (0-0) έχει μπροστά της δύσκολο πρόγραμμα, καθώς ακολουθούν η 10η Ντάγκεναμ εντός και η 2η Τσέστερφιλντ εκτός. Συνεπώς, το αποψινό πρέπει να το «καθαρίσει» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μεγάλες πιθανότητες για το goal/goal που δίνεται αουτσάιντερ και βρίσκεται ακόμα και στο 1.90!

Οι αποδόσεις βγάζουν σημεία

Η Τσέστερφιλντ, που έχει συμπληρώσει πέντε ματς αήττητη παίζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, υπό τις οδηγίες του Πολ Κουκ, φιλοξενείται από την αδιάφορη Ολτρινχαμ κι έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, με το διπλό της να αγγίζει τον διπλασιασμό.

Οι φιλοξενούμενοι νιώθουν ήδη την ανάσα της Χάλιφαξ, με την οποία οι “spireites” ισοβαθμούν στους 66 πόντους έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα και οι γκέλες… απαγορεύονται! Το διπλό “αντέχει” ακόμα στο 1.95 και σε αυτή την τιμή αξίζει να αποτελέσει επιλογή. Είναι μακράν καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη.

Σάββατο – Τρίτη – Σάββατο… εμπλοκή

Με γνώμονα την απόδοση, οριακά αποδεκτός μπορεί να γίνει και ο άσος της Νοτς Κάουντι, η οποία υποδέχεται στο Νότιγχαμ την Μπόρεχαμ. Η 6η φιλοξενούμενη έχει συμπληρώσει ήδη καρέ χωρίς νίκη και μοιάζει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις, αφού μέχρι πρόσφατα “έτρεχε” σε τρεις διοργανώσεις: μέχρι και τους “16” του Κυπέλλου έφτασε όπου αποκλείστηκε από την Εβερτον!

Η φιλοξενούμενη μάλιστα, το Σάββατο θα έχει ρεπό και μέσα στον Απρίλιο, μαζί με τα εξ αναβολής που χρωστάει, θα δώσει συνολικά οκτώ ματς! Σάββατο – Τρίτη – Σάββατο… εμπλοκή! Θα “ψοφήσουν”! Η Νοτς Κάουντι όσο ασταθής κι αν παρουσιάζεται, στο Meadow Lane συνήθως βγάζει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο κι έχει την ευκαιρία να ισχυροποιήσει τη θέση της στην πρώτη εφτάδα. Οριακά πάνω από το 1.90 κρατιέται ακόμα ο “άσος”, που έχει πάρει ήδη αρκετό παιχνίδι.

Ας νικήσει η καλύτερη!

Σε ακόμα ένα ματς που παρουσιάζει ενδιαφέρον με “γεμάτη” τιμή στη νίκη της φιλοξενούμενης, η Σάουθεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Μέιντενχεντ και θέλει επιτακτικά τη νίκη, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την πρώτη εφτάδα. Κι επειδή το Σάββατο έχει δύσκολο εκτός με την Γέοβιλ κι ακολουθούν και άλλα δύο πολύ πιο… ζόρικα, εντός με τη Νοτς Κάουντι κι εκτός με την Στόκπορτ, γίνεται αυτονόητο ότι το αποψινό αποκτά χαρακτήρα must win για τη φιλοξενούμενη.

Η Μέιντενχεντ με μόλις μια ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα, ίσως ποντάρει και στην “αδυναμία” των ομάδων της τελευταίας τετράδας (με την τριάδα της ουράς να έχει ήδη ξεχωρίσει) και φαίνεται να έχει ξεμείνει από δυνάμεις κι ενδιαφέρον. Εχει… υπερεκτιμηθεί το διπλό, από την άποψη ότι η φιλοξενούμενη είναι ούτως ή άλλως ανώτερη ποιοτικά σε όλες τις γραμμές και δεν πάει να παίξει και σε καμιά έδρα… κάστρο! Από τη στιγμή που το “διπλό” αγγίζει το 2.50, ας κερδίσει η καλύτερη ομάδα…